Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
86588
Players nickname
Dany Marocco
Administrators nickname
Matej Angel
Date
Mar 30, 2026
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/rp8Pr3931T0?si=jpXZZKoAf1Y5rbsc

DanyMarocco

Player
Player
Postovanje od juce su mi poceli lagovi sa serverom objasnio sam adminu abrahamu sta mi se desava, ostavljam poc gde mi je kresalo nisam stigao malo pre da dostavim. I na mene su postavljene 4 zalbe od toga su 2 iste situacije da bi me namestili...
Eto pov gde mi je puklo

poslao sam abrahamu da od juce imam probleme sa gta I da mi laguje I da teksture propadaju

DanyMarocco

Player
Player
Postovanje od juce su mi poceli lagovi sa serverom objasnio sam adminu abrahamu sta mi se desava, ostavljam poc gde mi je kresalo nisam stigao malo pre da dostavim. I na mene su postavljene 4 zalbe od toga su 2 iste situacije da bi me namestili...
Eto pov gde mi je puklo

poslao sam abrahamu da od juce imam probleme sa gta I da mi laguje I da teksture propadaju
Ovo je dupla zalba na mene evo link za ovo sam kaznjen jer nisam stigao dostavit pov imao sam obaveze pa sad sam stigao poslati

STEFKEE_ARSIC

Player
Player
buraz ocigledno da si izvuko kabal iz neta pa tek tad poceo da bacas da bude kao da ce bacis al normalno da se ne baca jer si pre toga iskljucio oni ce mozda prihvatiti i skinuti kaznu ali buraz ako napravis gresku priznaj je

Status
Not open for further replies.
Top Bottom