Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82861
Players nickname
Muhi Donn
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 26, 2026
Time
18:31
Proofs
https://imgur.com/a/L1V1qyW

muhi_donn

Player
Player
Poštovana administracijoobraćam vam se povodom situacije u kojoj je moj prijatelj (ID: 74110, ime: Sergei Donn) dobio blacklistu sa servera, a za koju snosim isključivo odgovornost.Naime, bio sam kod njega kući i koristio njegov računar. Znao sam da je on admin te mi je i sam rekao da ima poteškoća uskladiti obaveze sa igrom zbog čega će vjerovatno dobiti kick. Dok sam bio za njegovim računarom iz radoznalosti sam pregledao njegov discord i forum kako bih vidio kako to izgleda iz administratorske perspektive.U tom trenutku sam nažalost donio vrlo nepromišljenu odluku da se našalim pa sam obrisao nekoliko kanala na discordu i određene stvari na forumu. Nisam bio svjestan da će to dovesti do tako ozbiljnih posljedica, odnosno trajnog bana blackliste za njega.Također želim naglasiti da moj prijatelj o ovome nije znao ništa sve do jučer kada je pokušao ući u igru i tada saznao šta se desilo. S obzirom na to da je bio admin sigurno je da nikada ne bi uradio nešto što bi ugrozilo server ili njegovu poziciju.Rekao mi je da je jako dobar drugar sa leaderom lspd-a te da mu je bilo više krivo ako sam kako naštetio njemu ili obrisao nešto bitno za njega želim dodatno istaći da moj prijatelj nema nikakve krivice u ovom slučaju i da sam isključivo ja odgovoran za nastalu situaciju. Moj ID je 82861 i spreman sam snositi sve posljedice za svoje postupke.Iskreno se izvinjavam zbog svojih postupaka i molim vas da razmotrite mogućnost da njemu uklonite ili ublažite kaznu a da eventualne sankcije snosite prema meni stvarno ne bih volio da pokvari prijateljstvo sa drugarom radi ovoga.Ukoliko je potrebno, spremni smo potvrditi ovu priču putem voice komunikacije kao i dokazati da se poznajemo lično.Hvala vam na razumijevanju i vremenu koje ste odvojili da razmotrite ovu situaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom