Postovani Mujo, Bio sam deo ovoga projekta davno, redovno sam igrao na projektu i vise sam se bavio pucanjem umesto RP-a zbog cega sam cesto bio prozivan od strane mnogih ljudi za Cheat. Bio sam u familiji Hytsu i nakon sto sam se posvadjao sa Leaderom Lukasom Youkaiem zapretio mi je da cu dobiti ban za 6.22 (Kradja) bez obzira koliko sam doprineo njegovoj familiji. Nakon njegove pretnje sam znao da ja nemogu nista uciniti da se to promijeni jer se za to ban dobija ako uzmes makar 1 metak iz skladista, nakon toga sam ja odlucio skinuti free Cheat jer sam znao da cu dobiti perma ban... Moj nalog je nakon toga dobio ban preko anti cheata i nisam nikako mogao pristupiti njemu cak i nakon sto sam dobio unban za 6.22. Nikada nisam bio tip koji ce zapravo da cituje i puca se sa tim. Priznajem da sam pogresio time sto sam pokusao da citujem sa tim Free Cheatom zbog vec poznatih razloga. Nakon moga bana neko vrijeme sam igrao na engleskim serverima gdje sam prosao 6 pc checkova i osvojio 100% sa vagosima i igrao sam potpuno legit bez ikakvih Cheatova. Priznajem i da sam cak avejdao na srpskom serveru jer je on jedini server koji mi je zapravo zanimljiv i svi drugari sa kojima sam igrao su bili tu. Ja bih Vas molio ako je ikako moguce da mi date sansu da ponovo postanem deo ovog projekta nakon dugo vremena i da mi date da napravim nalog preko kojega mogu ponovo uzivati u ovom projektu sa svim ostalim drugarima. Takodjer pristajem ako je potrebno bilo kakav nacin provere moga racunara ili sto god bi trebali. Bio bih Vam jako zahvalan ako bi mogli oprostiti mojim pogreskama i dati mi priliku opet zaigrati na projektu.
Hvala unaprijed, Tankz.
Hvala unaprijed, Tankz.