Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35530
Players nickname
Dobrasin Palcic
Administrators nickname
Nikola Verstapen
Date
Mar 30, 2026
Time
00:26
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1300359/#post-4514191

SrdjanMilke

Player
Player
Postovani molim razlog zasto smo mi dobili mg( ako smo samo u famili chatu pisali ooc?) ne vidim gde sam uradio mg molim objasnjenje osim kad sam rekao da smo ooc kad je prekinuta situacija kad se admin spusti…. (Jer verovatno ne znaju)

zasto nije id 67221 dobio 6.15 ako me je ubio bez ikakvog brojanja? Zasto id 75812 prosao isto bes icega ako je vredjao coveka za slovo?

Ovakvo ponasanje ljudi je bas ruzno mi doveli igraca nivog pokazujemo mu grad objasnjavamo pricamo lepo i dodju ovi sve se od pocetka vidi mislim sta reci posle o gradu ljudima iskreno…

SrdjanMilke

Player
Player
Postovani molim razlog zasto smo mi dobili mg( ako smo samo u famili chatu pisali ?) molim objasnjenje osim kad sam rekao da smo ooc kad je prekinuta situacija kad se admin spusti…. (Jer verovatno ne znaju)

zasto nije id 67221 dobio 6.15 ako me je ubio bez ikakvog brojanja?
Zasto id 75812 prosao isto be icega ako je vredjao coveka ulazio u kola 3/4x iako smo rekli da ne ulazi bejtao pljuvak stojao po kolima vredjao za R slovo?

Ovakvo ponasanje ljudi je bas ruzno mi doveli igraca nivog pokazujemo mu grad objasnjavamo pricamo lepo i dodju ovi sve se od pocetka vidi mislim sta reci posle o gradu ljudima iskreno…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom