Pozdravav administracijo ovaj igrac ugrozava maksimalno ljudima zelju za igranje kaci sve sto stigne i svakoga mene licno ugrozava jutro i mir svaki dan kad udjem vidim neku novu zalbu na mene ovoga mi je vise preko glave pokazat cu sve dokaze sta radi.
1) Predvidjen na djelu gasenje kabla
2) Isto djelo drugi put
3)treci
4)cetvrti
Lazno osumljivanje i kacenje (narusavanje mira)
On sa ovim svim laganjem na sve to dodje okaci zalbu na slaze abrahama i makne se kazna radi ovakvih ljudi mislite da svi nece macinjat kabal znajuci za ovu metodu najlakse je mac kabal i izac iz situacije ne bit okacen za CL
Dokaz laganja abrahama
i ovo se sve desilo nakon sto je demonstrirao Niku Salamanci na zalbu protiv mene koju je cijelu pokusao izmanipulisat sa namjerom da ja budem banovan ako imate razuma odma ga rijesite pogledajte mu zalbe na forum postoji jos milion dokaza za koje ne znam.
Ova Zalba je specificno namjenjena vecim adminima koji imaju iskustva i dokaz jer svaka interakcija njegova sa nama je jednaka njegovom krsenju pravila CL.
Takodje igrac bi trebao biti provjeren za Ban Evade jer svaka njegova interakcija sa adminom i kada se svima je prica sa namjerom da mu se ne cuje glas a kada smo mi u pitanju odma je tu mikrofon i jasno i glasno se cuje na svaku njegovu zalbu cuti da se nebi razotkrio provjerite mu rockstart takodje koliko acc ima i sve hvala.
1) Predvidjen na djelu gasenje kabla
2) Isto djelo drugi put
3)treci
4)cetvrti
Lazno osumljivanje i kacenje (narusavanje mira)
Rejected - BA | 51249
Sve u pov! Igrac 51249 je skocio sa megamall i nije umro to radi konstantno sad ce pov gde ga robamo i kako samo liva tako sto iscupa kabal za internet iz kompjutera!
gta5grand.com
Rejected - Laganje Administracije / 51249
Posstovanje.Zamolicu pre svega da zalbu pregleda senior ili Aldin.Radi se o tome da id 51249 kad god se hapsi u izvadi kabal za internet i pre izvlacenja upali pov i kad puikne govri jao kako mi je puklo itd.Dostavljam vam pov kad god ga je neko okacio za CL da je kacio zalbe i lago Abrahama...
gta5grand.com
Rejected - BA | 51249
Na povu se vidi kako beli skace sa megamall sa radiom da nebi umro! Luka je gledao situaciju medjutim nastavio je da gleda Admin Ivan Wersake gde se vidi na pov-u da ajnur 68581 prica sa njim gde se moze vidit id igraca koji radi bagabuse sa radiom!
gta5grand.com
On sa ovim svim laganjem na sve to dodje okaci zalbu na slaze abrahama i makne se kazna radi ovakvih ljudi mislite da svi nece macinjat kabal znajuci za ovu metodu najlakse je mac kabal i izac iz situacije ne bit okacen za CL
Dokaz laganja abrahama
Pending review - CL | Refko Navaro
https://gta5grand.com/forum/threads/1299564/ Za ovu situaicju sam vec kaznjen jednom refko me kaznajva drugi putttt! https://gta5grand.com/forum/threads/1299576/ a ovo je pov iste situaicje 2 puta su me kacili za istu situaciju da se pregledfa lepo hvala!
gta5grand.com
Approved - CL | Matej Angel
Nije mi skinuta kazna jos pa da samo proverim hvala unapred!
gta5grand.com
i ovo se sve desilo nakon sto je demonstrirao Niku Salamanci na zalbu protiv mene koju je cijelu pokusao izmanipulisat sa namjerom da ja budem banovan ako imate razuma odma ga rijesite pogledajte mu zalbe na forum postoji jos milion dokaza za koje ne znam.
Ova Zalba je specificno namjenjena vecim adminima koji imaju iskustva i dokaz jer svaka interakcija njegova sa nama je jednaka njegovom krsenju pravila CL.
Takodje igrac bi trebao biti provjeren za Ban Evade jer svaka njegova interakcija sa adminom i kada se svima je prica sa namjerom da mu se ne cuje glas a kada smo mi u pitanju odma je tu mikrofon i jasno i glasno se cuje na svaku njegovu zalbu cuti da se nebi razotkrio provjerite mu rockstart takodje koliko acc ima i sve hvala.