Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4856
Players nickname
Milos Borge
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 20, 2026
Time
21:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

Milos Borge

Player
Player
Poštovani Abrahame,Nixa,Aldine

želim da se iskreno izvinim zbog situacije koja je dovela do mog bana.

Svestan sam da sam prekršio pravilo GP 1.8 i ne pokušavam to da opravdam niti umanjim svoju odgovornost. Znam da su pravila tu s razlogom i da vrede za sve igrače jednako, bez izuzetaka. U ovom slučaju sam napravio grešku i potpuno sam svestan posledica koje su usledile.

Ne tražim izgovore za svoje postupke, Žao mi je što sam doveo sebe u ovu situaciju, ali i što sam narušio pravila na serveru.

Na ovom serveru pre nego što sam banovan sam bio senior administrator koji se svakodnevno trudio da pripomogne ovom projektu koliko god je mogao, proveo sam dosta vremena i upoznao mnoge prijatelje zbog čega bi se i hteo vratiti na projekat , ali potpuno razumijem da to ne daje nikakve privilegije niti opravdava moje postupke.
Ovo mi je bila dobra lekcija i shvatio sam gde sam pogrešio. U budućnosti ću se pridržavati svih pravila, paziti na svoje ponašanje i truditi se da budem pozitivan primer igrača, a ne problem.

Iskreno vas molim da razmotrite moju žalbu i pružite mi još jednu priliku da pokažem da sam naučio iz ove situacije.

Prihvatam MONEYWHIPE i na sve ostalo što budete tražili.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom