Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Zoki
Suspect ID
1081
Date of violation
Apr 2, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1301216/

tvoj ćale

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo ,igrac Zoran Mangano 1081 ,drzi fam po imanu LEGENDS koji je kako svi znate pun citera i on ih u tome podrzava .

Jedan clan njegove familije je dobijo ban za cheats : Approved - Cheats | 0000

Takodje on na ovo zalbi ispod, njega brani kako je proso pc check ovo ono , a svi znamo da citeri znaju sakriti dobro cheat i da prodju PC CHECK : Pending review - Ban for GP 4.1(Cheats) | Zoki Roki

Takodje cuo sam da on citerima daje prime platinume i da mu oni za uzvrat daju cheat ,tako da ga i zoran navrce i prevrce .

Smatram da se ovo treba kazniti ,a u svakom slucaju familiji LEGENDS se treba skinuti neformalna.

Drogbaaa

Player
Player
Deceving admins ezzzzzzzzz "Takodje cuo sam da on citerima daje prime platinume i da mu oni za uzvrat daju cheat ,tako da ga i zoran navrce i prevrce" .

Luca AccusedCooper

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo ,igrac Zoran Mangano 1081 ,drzi fam po imanu LEGENDS koji je kako svi znate pun citera i on ih u tome podrzava .

Jedan clan njegove familije je dobijo ban za cheats : Approved - Cheats | 0000

Takodje on na ovo zalbi ispod, njega brani kako je proso pc check ovo ono , a svi znamo da citeri znaju sakriti dobro cheat i da prodju PC CHECK : Pending review - Ban for GP 4.1(Cheats) | Zoki Roki

Takodje cuo sam da on citerima daje prime platinume i da mu oni za uzvrat daju cheat ,tako da ga i zoran navrce i prevrce .

Smatram da se ovo treba kazniti ,a u svakom slucaju familiji LEGENDS se treba skinuti neformalna.
NGL da sam imao Prime Plat tvoje dupe bi bilo sjebano toliko puta NGL Nikad ni tako u na listi za ubijanje BTW ko si ti?

Zoran Mangano

Player
Player
A za to sto ja branim onog lika sto su ga banali za cheating mi je bas glupo da prodje pc check isti dan i da ga banaju za pov request , svaki lider neformalne bi se bunio ako je neko od njegove familije banovan za cheating cao slobodan si

krle992

Player
Player
Hahahaha koje kidare ja ne vjerujem. Momak stvorio jedan od jacih famova i odma ide prozivanje, trazenje pov-a na svakom eventu.. sve kako bi se skinula neformalna ili lider dobio ban. Ne mogu da vjerujem koliko su ljudi zavidni danas. Niko vam nije kriv sto nemate ruke. Otvorite i vi fam pa probajte napraviti nesto a ne da serete po svakom drugom famu.. peace🤫

Zdravoljub Krastavac

Player
Player
Hahahaha koje kidare ja ne vjerujem. Momak stvorio jedan od jacih famova i odma ide prozivanje, trazenje pov-a na svakom eventu.. sve kako bi se skinula neformalna ili lider dobio ban. Ne mogu da vjerujem koliko su ljudi zavidni danas. Niko vam nije kriv sto nemate ruke. Otvorite i vi fam pa probajte napraviti nesto a ne da serete po svakom drugom famu.. peace🤫
Mislis doveo nemce nije on nista stvorio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom