Zdravo, malopre sam pronašao bug sa barikadom koji omogućava igraču da se kreće veoma brzo (kao da leti). Uključio sam snimanje POV-a i testirao bug kako bih mogao da ga pošaljem administraciji, međutim dobio sam ban zbog korišćenja Cheat-a od strane admina Zoki Roki, jer je mislio da letim sa Cheat-om.
Zaista nisam imao nameru da zloupotrebim ovaj bug, kretao sam se pored FIB-a po planini i snimao POV kako bih mogao da ga prosledim adminima. Na ovom projektu sam već 5 godina, još od engleskog servera, i zaista bih voleo da nastavim da igram.
Imam POV situacije, ali ne znam da li da ga pošaljem Vama na Discord ili da ga postavim ovde, kako drugi igrači ne bi mogli da vide i zloupotrebe isti bug.
Svakako cu poslati POV Nixi Abri i Aldinu u DM.
Discord: @vlnhb
Hvala unapred.
Zaista nisam imao nameru da zloupotrebim ovaj bug, kretao sam se pored FIB-a po planini i snimao POV kako bih mogao da ga prosledim adminima. Na ovom projektu sam već 5 godina, još od engleskog servera, i zaista bih voleo da nastavim da igram.
Imam POV situacije, ali ne znam da li da ga pošaljem Vama na Discord ili da ga postavim ovde, kako drugi igrači ne bi mogli da vide i zloupotrebe isti bug.
Svakako cu poslati POV Nixi Abri i Aldinu u DM.
Discord: @vlnhb
Hvala unapred.