Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal GP 1.1 [Twink] | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69493
Players nickname
Matej Makedounat
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 2, 2026
Time
21:40
Proofs
https://imgur.com/a/unban-appeal-O6K92iD

Maatejj

Player
Player
Postovana administracijo Grand Roleplay servera,​

Ovim putem zelim da podnesem molbu za uklanjanje bana sa mog naloga ID: 69493, koji je izrecen dana 24.01.2026. zbog prekrsaja GP 1.1 [Kreirani racun je vlasnistvo autora, nalog se ne sme deliti niti trgovati] [Twink].

Zelim da pojasnim situaciju: nedavno sam menjao racunar i planirao sam da kupim novi. Kako bih proverio kako Grand Roleplay funkcionise na tom racunaru, ukljucio sam igru samo da testiram performanse i stabilnost. To je bio jedini razlog zbog kojeg je moj nalog bio prijavljen sa drugog uredaja. Nikada nisam delio svoj nalog, niti sam ga prodavao ili ustupao bilo kome.

Svestan sam pravila i nikada mi nije bila namera da ih prekrsim. Molim vas da uzmete u obzir okolnosti i omogucite mi drugu sansu. Obećavam da cu ubuduce postovati sva pravila servera bez izuzetka.

Ukoliko nije moguce da se ukloni ban sa mog trenutnog naloga ID: 69493, molim vas da mi bar omogucite sansu da nastavim igru na nalogu ID: 53530, koji je banovan dana 02.01.2025 po pravilu GP 6.22. Od tada je proslo 455 dana, sto je više nego dovoljno vremena da naucim iz gresaka i dokazem da mogu da igram po pravilima.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom