Postovana administracijo Grand Roleplay servera,
Ovim putem zelim da podnesem molbu za uklanjanje bana sa mog naloga ID: 69493, koji je izrecen dana 24.01.2026. zbog prekrsaja GP 1.1 [Kreirani racun je vlasnistvo autora, nalog se ne sme deliti niti trgovati] [Twink].
Zelim da pojasnim situaciju: nedavno sam menjao racunar i planirao sam da kupim novi. Kako bih proverio kako Grand Roleplay funkcionise na tom racunaru, ukljucio sam igru samo da testiram performanse i stabilnost. To je bio jedini razlog zbog kojeg je moj nalog bio prijavljen sa drugog uredaja. Nikada nisam delio svoj nalog, niti sam ga prodavao ili ustupao bilo kome.
Svestan sam pravila i nikada mi nije bila namera da ih prekrsim. Molim vas da uzmete u obzir okolnosti i omogucite mi drugu sansu. Obećavam da cu ubuduce postovati sva pravila servera bez izuzetka.
Ukoliko nije moguce da se ukloni ban sa mog trenutnog naloga ID: 69493, molim vas da mi bar omogucite sansu da nastavim igru na nalogu ID: 53530, koji je banovan dana 02.01.2025 po pravilu GP 6.22. Od tada je proslo 455 dana, sto je više nego dovoljno vremena da naucim iz gresaka i dokazem da mogu da igram po pravilima.
Hvala vam na vremenu i razumevanju.