Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78629
Players nickname
Marko Rubiroza
Suspect ID
8317
Date of violation
Apr 3, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/0AlKL4MbzwE

Sakal Polumental

Final Boss - sine moj!
Player
Jao sto se pravimo sada fin decacic, sa skracenim snimkom.. Ovo se ne derem ja vec moj IC karakter "Sakal Polumental" koji je drzak i bezobrazan prema svima koji spominju porodicu onoga koji upravlja sa njim u igri! Pokazi ceo snimak zasto sam ti to rekao a ne da seckas po 7 sekundi za neke gluposti na koje te moj IC Karakter spustio gde ti je mesto! U redu je sto places, to je bol.. razumem.. ali ovako ce ti se obracati moj IC Karakter kada god ne budes znao da se ponasas! Nije EarRape, ja to ne radim!

Free Hugo Killa

Free Hugo Killa🤍
Player
Jao sto se pravimo sada fin decacic, sa skracenim snimkom.. Ovo se ne derem ja vec moj IC karakter "Sakal Polumental" koji je drzak i bezobrazan prema svima koji spominju porodicu onoga koji upravlja sa njim u igri! Pokazi ceo snimak zasto sam ti to rekao a ne da seckas po 7 sekundi za neke gluposti na koje te moj IC Karakter spustio gde ti je mesto! U redu je sto places, to je bol.. razumem.. ali ovako ce ti se obracati moj IC Karakter kada god ne budes znao da se ponasas! Nije EarRape, ja to ne radim!
Meni nije problem da dostavim ceo POV

Sakal Polumental

Final Boss - sine moj!
Player
Takodje molim administraciju da obrati paznju i na ovaj post ispod povezan sa ovom zalbom i da se proveri ovde ko je ko? Jer je obmanjivanje administracije na max!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom