Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GOV | Korumpirana Biografija | Skema Demon | 68870

Rejected
Status
Not open for further replies.

Skema Kes

Player
Player
Ime: Skema Demon
Ime oca: Michael Demon
Ime majke: Larisa Demon
Visina i težina: 190cm 85kg
Rasa: Belac
Boja očiju: Plava
Boja kose: Bela
Tetovaže:Obe ruke,ledja,na grudima noz kroz novac(krvavi novac)
Prednosti: Inteligentan,Vredan,Uvek spreman za akciju,tesko prevariti
Slabosti: Brzo pukne

Zivotna prica:

Kroz školovanje nisam bio loš, ali nikada nisam igrao po pravilima. Uvek sam znao kako da dođem do cilja lakšim putem – preko ljudi, poznanstava i sitnih usluga koje kasnije postanu velike. Vremenom sam počeo da ulazim u krugove gde se rešavaju stvari „ispod stola“. Tu sam naučio kako sistem funkcioniše iznutra i koliko je zapravo krhak.Dolazak u Los Santos bio je prekretnica. Novi grad, nove prilike, ali i mnogo veća igra. U početku sam radio sve i svašta, od sitnih poslova do sumnjivih dogovora, samo da stanem na noge. Međutim, ono što me izdvojilo bila je sposobnost da povežem ljude koji ne bi smeli da se poznaju. Postao sam neko ko može da „sredi“ stvari – dozvole, informacije, pa čak i probleme koji nestanu bez traga. Vremenom sam se približio strukturama vlasti. Nisam bio najglasniji, ali sam bio najkorisniji. Naučio sam kome treba učiniti uslugu, a od koga uzeti. U svetu gde svi glume poštenje, ja sam igrao pametnije – nikad direktno, nikad očigledno. Danas, moja pozicija u vladi nije slučajna. Ljudi me vide kao pouzdanog i efikasnog, ali malo ko zna šta stoji iza toga.

Prica o karijeri:
Nakon dolaska u Los Santos, moj put nije bio lak niti brz. Počeo sam od najnižih poslova, upoznavajući sistem iznutra i shvatajući kako funkcioniše vlast. Ubrzo sam se prijavio u državnu službu, gde sam kroz obuke i rad pokazao disciplinu, snalažljivost i sposobnost da rešavam probleme pod pritiskom. Tokom vremena, izdvojio sam se kao neko ko zna da donese rezultat. Kroz razne zadatke i odgovornosti, stekao sam poverenje nadređenih i kolega. Nije sve išlo po pravilima, ali sam uvek nalazio način da završim ono što je započeto.

Ishodi:

-Skema Demon se može ponašati bahato i nadmeno prema civilima, kolegama i kriminalcima (osim u talackoj situaciji), pokazujući autoritet i kontrolu u većini situacija.
-Može odbiti da se legitimiše bilo kome – civilima, kriminalcima ili državnim službenicima – ukoliko proceni da mu to ide u korist.
-Sa opremom poput revolvera ili tejzera sposoban je da vrši razne radnje na terenu: vezivanje, pretragu, podizanje predmeta, pružanje prve pomoći, kao i upravljanje osobama i vozilima.
-Skema Demon ima slobodu kretanja kroz geto i može sarađivati sa bandama i kriminalnim organizacijama radi ličnih interesa ili prikupljanja informacija.
-Može posedovati, kupovati i koristiti kako legalno tako i ilegalno oružje dostupno u gradu (npr. Heavy Sniper, LMG), osim iz svoje organizacije.
-Sklon je korupciji, a u slučaju da bude razotkriven reaguje brzo i bez oklevanja – može uzeti mito (do 100.000), zastrašiti ili opljačkati osobu koja ga prijavi, kao i ukloniti dokaze protiv sebe (/me, /do, /try).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom