Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83118
Players nickname
Miroljub Lacostee
Suspect ID
72830
Date of violation
Apr 3, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1303290/

Lukile Luii

Leader
Leader
  1. Lice radi u fibu medjutim ima ranije pocinjeni zlocni za obijanje brave sto je krsenje PZD 1.3

y
Koja je sansa da 2 dana pre zavrsetka mandata okacite zalbu na fib za PZD 1.3 a da nije namesteno. Lik koji je u FIB-u nije pre 7 dana dosije imao a sada ga ima i to za obijanje brave. Svaki FIB agent moze bilo koja vrata state org otvoriti po skripti, te mi nije jasno zasto je bas slucajno bravu obijao. Pritom dvojica slucajno iz gova imate snimak toga gde nas agent ima dosije, a to uopste nije namestanje warna ako mene pitate, full legit :) . Cim je vas drug povukao posle 10 minuta kacis ti zalbu na istu osobu. Pitanje je zasto a lak je i odgovor, nagovara vas Dendza Badnjar 66708 da kacite zalbe i namestite FIB-u warn jer zelite da se vi prijavite za FIB. Svaka cast momci, samo mi nije jasno zasto imate zelju da gasite drugima organizacije. + Lik koji je oacen lajka proslu zalbu

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom