Poštovanje, u slučaju da zapravo budete čitali ovu poruku, unapred da se zahvalim na izdvojenom vremenu i da se izvinim na ovolikim rečima. Odmah da se ogradim i da se izjasnim da nemam tendenciju da optužim bilo kog admina na korupciju a pogotove ne sam vrh administracije. Samo me zanima, da li ste zadovoljni vašim radom na ovom projektu? GrandRS server puca po svim šavovima. Jedina stvar koja je držala redovan kontinuitet na ovom serveru je smena dana i noći, medjutim sada je učestalija postala smena lidera organizacija. Ko je spreman od Vas da uzme odgovornost za RolePlay breakdown? Ko pušta neke igrače da uništavaju server? Veliki broj ljudi po prvi put ulazi u naš grad, izlazi iz hotela i pita u koje se organizacije može zaposliti. Šta da im kažemo i kako da im objasnimo da im trenutna situacija ne dozvolja da rade bilo gde? Kako udju na server tako ga i napuste. Ne znam da li ste primetili ali masovan broj ljudi napušta server, čijom krivicom? Jel poenta da nas ugase? Banovali ste bili lidera vojske, bivseg generala Giovanni Siciliano. Da li uopšte znate ko je i kakav je to čovek? Ne, vi ljude ovde poznajte samo po brojevima - banovali ste ID: 18396. Jedina vojska u istoriji ovog servera koja nije imala ni jedan warn niti jedan verbal. Prosk godina u Nacionalnoj gradi od 70 njenih clanova bio je 25godina. Svi znamo poslove i limitirane mogućnosti i funkcije NG-a. Al ti momci su doveli RolePlay na viši nivo. Po 5 ljudi je stajlo na kapijama, 30+ ljudi u vrsti. Najbrojniji na svim eventima, 40 vojnika svako veče na podmornici, dok LSPD/FIB/SAHP dolazi sa po 2 auta. A podmornica čak nije ni NG event. I onda mi vi kažite zar to nije lepa slika? Ili je mnogo lepša slika na kojoj Giovanni govori Matketu da je govno i dobija ban za TrashTalkin na 9999 dana. Dok doticni Matke redja banove jedan za drugim za vredjanje vere/roditelja/nacionalnosti i tako dalje, i za sve to dobija banove po 7 dana i sve vreme igra na Twinku. Da li sam nešto slagao ovde? Ako neko mene vredja, moje roditelje, moj hleb ili moju nacionalnost to je okej, a ako nekome izleti da napise nesto za admina to je najstrožija kazna. Zašto se vi bitniji nego ja, i po čemu su uvrede upućene vama mnogo teže nego kad neko nekome psuje roditelje.
Miljan Jović, ili da vam olakšam prepoznatljivost ID: 9464. “Jebo server i admine, ja sam kriv”. Molim da se ova citirana poruka pročita 3 puta pa onda da se izvuče kontekst. Koga zapravo optužuje i na koga stavlja krivicu Miljan? Kandidat za vladu u duelu sa drugim kandidatom Matke Soprano, na isti dan obojica naprave isti prekršaj i to dovede do situacije da Miljan Jović bude eleminisan za glasanja, a Matke Soprano da dobije kaznu od samo -20 glasova. Da li je to fer i da li lažem nešto. Stavite obe situacije na vagu, i kažite mi po čemu je Miljan teži da padne dole, a Matke da ide gore? Ta situacija je rezultirala na to da Miljan napiše ono što je napisao i da time dobije i on kaznu za TrashTalking. Svi ti ljudi koji su dobili takve kazne, sve što su rekli/napisali, uradili su to u vidu privatne konverzacije. Niko od njih nije kaljao ugled servera javno. Znam sva pravila, dobro ih poznajem. Ali ko ste vi da oduzimate pravo slobode govora izmedju ljudi van vašeg servera? Odakle Vam pravo da zagrebete u nečiju privatnost i dodelite javne kazne za 0 prekršaja IG, i 0 ružnih reči na oficijalnim diskord serverima od gore pomenutih ljudi? Šta je ovo? Mračno doba, zona sumraka, drug Tito se vratio na vlast? Ljudi moji dobri, zamenili ste zrele ljude, koji su se borili za neku zrelost, odgovornost i disciplinu ovog RolePlaya za šta? Za Regroup koji je oličenje toxičnosti na celom balkanu. Doduše sad su se smirili jer nema koga da jebu. Sve što je je valjalo su oterali odavde. Smeštanja, nameštanja, mentalna zlostavljanja i tako dalje. Šta god da je bilo bilo je, ali nikad vam nije server bio u ovakvom rastrojstvu a niko drugi ne može snositi odgovornost osim onoga ko je zadužen za disciplinu ovog servera. Znam da su neki banovani dobili unban, ali to ne menja činjenicu da ste zasrali. Grand je firma, sa neke dublje tačke ozbiljan biznis. Poštovana gospodo, zaronite duboko u server i zapitajte se od kakvih ljudi želite da vam zavisi vaš posao. I zapitajte se da li sam nešto slagao ili sam izneo samo činjenice.
Srdačan pozdav! Anonimno napisana poruka od malo dosta bitnijeg čoveka na ovom projektu, ali ću svoj identitet ostaviti sakriven da bi javno izneo svoje mišljenje i da ne bi napravio sranje.
Miljan Jović, ili da vam olakšam prepoznatljivost ID: 9464. “Jebo server i admine, ja sam kriv”. Molim da se ova citirana poruka pročita 3 puta pa onda da se izvuče kontekst. Koga zapravo optužuje i na koga stavlja krivicu Miljan? Kandidat za vladu u duelu sa drugim kandidatom Matke Soprano, na isti dan obojica naprave isti prekršaj i to dovede do situacije da Miljan Jović bude eleminisan za glasanja, a Matke Soprano da dobije kaznu od samo -20 glasova. Da li je to fer i da li lažem nešto. Stavite obe situacije na vagu, i kažite mi po čemu je Miljan teži da padne dole, a Matke da ide gore? Ta situacija je rezultirala na to da Miljan napiše ono što je napisao i da time dobije i on kaznu za TrashTalking. Svi ti ljudi koji su dobili takve kazne, sve što su rekli/napisali, uradili su to u vidu privatne konverzacije. Niko od njih nije kaljao ugled servera javno. Znam sva pravila, dobro ih poznajem. Ali ko ste vi da oduzimate pravo slobode govora izmedju ljudi van vašeg servera? Odakle Vam pravo da zagrebete u nečiju privatnost i dodelite javne kazne za 0 prekršaja IG, i 0 ružnih reči na oficijalnim diskord serverima od gore pomenutih ljudi? Šta je ovo? Mračno doba, zona sumraka, drug Tito se vratio na vlast? Ljudi moji dobri, zamenili ste zrele ljude, koji su se borili za neku zrelost, odgovornost i disciplinu ovog RolePlaya za šta? Za Regroup koji je oličenje toxičnosti na celom balkanu. Doduše sad su se smirili jer nema koga da jebu. Sve što je je valjalo su oterali odavde. Smeštanja, nameštanja, mentalna zlostavljanja i tako dalje. Šta god da je bilo bilo je, ali nikad vam nije server bio u ovakvom rastrojstvu a niko drugi ne može snositi odgovornost osim onoga ko je zadužen za disciplinu ovog servera. Znam da su neki banovani dobili unban, ali to ne menja činjenicu da ste zasrali. Grand je firma, sa neke dublje tačke ozbiljan biznis. Poštovana gospodo, zaronite duboko u server i zapitajte se od kakvih ljudi želite da vam zavisi vaš posao. I zapitajte se da li sam nešto slagao ili sam izneo samo činjenice.
Srdačan pozdav! Anonimno napisana poruka od malo dosta bitnijeg čoveka na ovom projektu, ali ću svoj identitet ostaviti sakriven da bi javno izneo svoje mišljenje i da ne bi napravio sranje.