By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!izbrisi igricu.....Postovanje, danas sam ubijen na RP fabrici koja se odrzala u 16:30. Bio sam iza zida, mozda sam se sync-ao to nisam siguran i ne mogu tvrditi dok ne dobijem pov osobe koja me je ubila na ovom eventu. Pozz.
imas fore do 20:32 da dostavis pov ako ne dostavis dobices banPozdrav,ja trebam da dostavi pov ali trenutno nisam kuci dostaviću kada dodjem prvog prilikom a to ce biti veceras ili sutra.A i odma da kazem bio je desync .Hvala
nez to je do adminaImam utakmicu koja krece u 7 a grad je daleko 1 ipo od moje kuće i mislim da mozes da sačeka.Hvala
Ustv rok je manji nije 10 nego 8 sati sto znaci da bi do pola 7 trebao dostaviti pov. P.S nisam ti ja dao rok nego admin kao sto mozes videti na poruci gore uzivaj.Pa nemoj mi ti onda davati rok.
Ovde ti pišeš drugo rekao sam da nisam u mogućnosti jer nisam kuci.imas fore do 20:32 da dostavis pov ako ne dostavis dobices ban
onda ces dobiti ban pa pisi zalbu na admina gde dostavis pov i dobices unban lgnOvde ti pišeš drugo rekao sam da nisam u mogućnosti jer nisam kuci.