Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn Darkin
Administrators nickname
Aleksa Borge
Date
Apr 3, 2026
Time
18:47
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1302959/#post-4523092

Kayn_Darkin

Player
Player
Dobar dan, posto je prosla zalba napisana u pogresnom formatu (zbog imena administratora, autocorrect), ponovicu je ovde. Zamolio bih Vas za ponovno pregledavanje zalbe. Na Vasem projketu sam 5+ godina i ucen sam da Kada postoji animacija ili crvena slova me i do komande ne moras naglasavati. Kada ne postoji nista moras, shodno da su tehnicki nove animacije skoro ubacene nikad nije ni definisano ali se cisto vidi animacija koja 100% opisuje radnju vizuelno.. Svakako svi smo svesni da je ciljano okaceno za bilo sta pa ako prodje proslo je, shodno da osoba koja je kacila naglasava za istu situaciju meni u dm da je njegov drugar koj je gledao share screen na discordu i zapravo on reportao imam i video dokaz
) voleo bih i na to da se obrati paznja.
Ali manje vise nebitno to, zeleo bih da se ponovno pregleda jer postoji animacija a ovo je klasicno prijavljivanje bilo cega targetovanje da bi se skinula biografija. Jer nakon sto je prihvacena zalba odma sam i okacen da nije skinuta biografija gde je zatim odmah skinuta. Zelim znati da li je pravedno. Hvala unapred!
Takodje lice koje me je prijavljivalo ima vise zalbi sa razlicitim idevima.
Prijatan dan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom