Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86586
Players nickname
Dany marocco
Suspect ID
85058
Date of violation
Apr 4, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/1rgIYr7Eb-E

DanyMarocco

Player
Player
Postovanje ovu zalbu pisem posto igrac 85058 vec duze vreme cituje i jos nije banovan na eventima ubija sve redom ne misa u proofs imate dokaz da je citer kazni te ga sto je prije moguce dok ne upropasti rp drugim ljudima!
Lik je stranac nije nas citerko smrdljivi

Hugo123fbcv

Player
Player
Postovanje ovu zalbu pisem posto igrac 85058 vec duze vreme cituje i jos nije banovan na eventima ubija sve redom ne misa u proofs imate dokaz da je citer kazni te ga sto je prije moguce dok ne upropasti rp drugim ljudima!
to sto neznas igrat nemora znacit da cheata

DanyMarocco

Player
Player
to sto neznas igrat nemora znacit da cheata
Druze na megamall dok sam bio u zelene sam si plakao kad smo ga robali lik je pobegao nije imao ni straha pa je ubio tebe i jos 3 lika sam sta pricas to sto si ljubomoran na mene jebiga to je druga stvar zna se ko je tata liceeeeeeeee

Ofye Woo

geng geng
Player
Nemoj zezat kad je očito na stranom serv blacklistan pa je kod nas došao jer naši oće free evente sa citerima: Watch ok | Streamable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom