Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban appeal G.P 1.4 Niko Salamanca

Your ID
40106
Players nickname
Josip Tiigamoci
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Apr 5, 2026
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=53Ts36q2VOo

Josip Zemunaccc

Player
Player
Postovana administracijo dobio sam ban za posedovanje vise accounta na jednom nalogu pre 20 dana,mnogo mi je zao i ne mogu vise da izdrzim bez igranja na vasem prelepom serveru i izvinjavam se sto sam bio neodgovoran i napravio ovu gresku ali da budem iskren kriv sam jer sam zaboravio da imam vec twink i napravio sam bio novi te imate puno pravo da me kaznite.Nadam se da mi mozete oprostiti jer ovakve greske necu vise sigurno praviti jer imam mnogo lepih uspomena na vasem serveru i verujem da sam doprineo radost drugim igracima sto se tice roleplaya i da nisam bio neki lik koji samo cuti i igra igircu vec da sam uvek bio tu da se zezam sa svojim drugarima,kolegama,poznanicima u vidu da im ulepsam osecaj igranja na serveru.Tako da ako bi ste bili ljubazni da me unbanujete zbog moje greske.Prihvatam money wipe Ime social cluba:jole soncan
Ime Epica:JoleGamoci
sada sam se setio da mi je ovo drugi rockstar account na koji ste vi verovatno mislili izvinite na gresci

Josip Zemunaccc

Player
Player
Postovana administracijo uradio bih sve kako bih mogao ponovno da zaigram na vasem serveru tako da vas molim da prihvatite moju molbu ako imate imalo srca

Top Bottom