Dragi admine koji ovo gledas sa postovanjem moram ti reci da sam ban zbog g.p 1.4 zato sto sam pravio acc pre cim sam dobio social na grand i igro sam 20 minuta nisam od tada pipnuo acc pre 2 meseca ja sam sa drugarima poceo da igram na grandu i napravio nove acc i nisam znao da ja jos imam te acce ja cak mislim da neki acc su bili i na bas starom social moguce sve jedno da objasnim dobio sam ban medjutim ti acc nisu taknuti vec bog zna koliko e sad dobio sam ban medjutim ja nisam mogao tu nista da preuzmem nadam se da ce te imati podrazumevanja da me unban posto sam jako tuzan zato sto ne mopgu da igram na vasem serveru a to mi je bukv bila rutina i bas sam voleo da igram necu vise nikad to da radim DA SE ZNA OD KAKO SAM NAPRAVIO TE STARE ACC PRESELIO SAM SE U DRUGU KUCU
Ime social cluba na kom sam poceo da igram pre 2 meseca (napravljen ovaj main):Todorrr2025
ja bih vas zamolio da ALDIN pogleda ovo hvala administracijo nece se ponoviti samo molim vas hvala unapred na odgovoru
Ime social cluba na kom sam poceo da igram pre 2 meseca (napravljen ovaj main):Todorrr2025
ja bih vas zamolio da ALDIN pogleda ovo hvala administracijo nece se ponoviti samo molim vas hvala unapred na odgovoru