Pozrav draga Administracijo, prvo da cestitam Uskrs svima koji slave, a onda da se izvinim za sve sto sm uradi
vako da znam da sam napravio golemu gresku i ni sam hteo, a zasto vam danas pisem sacu vam reci,Danas sam gledao stare slike na mom telefonu, i nasao sam na slike kada sam igrao Grand RP i rekao sam jaoo da bi se moglo vratiti vreme to ne bi nikad napravio, onda sam raspricavao mom tatu kako je bilo dok smo igrali koliko je bilo dobro i sve, ali kada sam mu rekao zosto sam baniran, on mi je iskreno reko da sam zasluzio i da nisam to trebao uradit, i ja sam ga pitao i sada sto trebam da uradim za da bi opet mogo da igram a on mi je reko da se izvinim i da priznam sve i da sam iskren sa vama, i to i sada vam kazem.Izvinjavam se Cjeloj Administraci, zelim da me poslusate, zamolio bih vas sve da prihvatite moje izvinjenje i da mi date drugu sansu, tada sam bio kako da kazem neiskusan, a sada vec sam steknao znanje i vishe znam sta radim, hvala vam svima zelim vam ljep dan i jedan pozdrav od Mene i od mog Tatu