Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal Blacklisted (Odbijanje PcCheka) | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45178
Players nickname
Zile Fifthstreet
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Nov 14, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/AZ3ZEdU

Zilee13

Player
Player
Poštovani Aldine,

Pišem vam ovu molbu jer bih stvarno voleo da dobijem drugu šansu na serveru. Dobio sam ban pre više od četiri i po meseca jer sam odbio PC check, ali želim da objasnim šta se zapravo desilo tog dana.Nije bila fora u tome da ja nešto krijem ili da imam neke nedozvoljene programe, nego me je mama bukvalno u tom trenutku zvala da moram hitno da krenem sa njom. Pokušao sam da objasnim, ali sam bio u panici i morao sam odmah da ugasim komp jer bi ispao haos kod kuće da nisam poslušao. Znam da to iz vašeg ugla izgleda kao da bežim od provere, ali stvarno je bila viša sila i nisam mogao da ostanem ni minut duže.
Ja sam odbio pc check na twink nalogu pa mi je samim tim automatski blokiran i main nalog ali bih mi mnogo znacilo kad bih imao pristup bar main nalogu.
Sada, posle skoro pet meseci pauze, shvatam koliko mi nedostaje igranje ovde. Ja sam stari igrač, dugo sam na ovom projektu i stvarno ne mogu bez njega. Nedostaje mi ekipa i sam roleplay, i jako mi je žao što sam napravio ovakvu glupost. Trebalo je nekako da ostanem ili da se javim kasnije, ali tad nisam razmišljao kako treba.
Obećavam da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Ako treba, možete me proveravati kad god želite, nemam šta da krijem, samo želim da se vratim i igram normalno kao i pre. Molim vas da mi oprostite ovaj put i da mi pružite još jednu priliku da pokažem da sam korektan igrač.Prihvatam money wipe,blacklistu za lidera i administratora.

Hvala unapred na razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom