Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za LifeInvader | Bolee Top

Bolee Top

EX 4 Crime org Leader, EX 1 State org Leader
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Marin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: Tjednom 2-4 sata, Vikendom 3 do 6 sati.
5. Vaš Diskord: bolelebo2569
6. Vaše Ingame ime: Bolee Top
7. Vaš ID: 36693

Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Zato što: LifeInvader je organizacija koja svoje rijeci moze pretvoriti u dijela. Tu mogucnost nema puno organizacija i zato je LifeInvader jedna od jacih sa svojim utjecajem u politiku i grad općenito.

2.2 Mnogi ljudi uzimaju LI kao organizaciju samo zbog novaca ali meni to nije cilj. Pokušao bih napraviti besprijekoran tim novinara gdje bi u svakoj situaciji netko bio prisutan i obavjestavao građane o događanjima unutar same zajednice.

2.3 Svoje iskustvo iz raznih organizacija od prije pa i samog LifeInvadera gdje nakon dosta kompleksne obuke sam svladao LI politiku i uspješno sam pisao oglase pa i članke. Tokom tih dana mi nikad nije bilo dosadno i tu pozitivnu stranu bi htio pokazati svima.

3. Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1
Vecina Direktora "zaključa" svoj LI sa već uigranim novinarima i praktički nikad ne otvara aplikacije. Ja bih uveo tjednu razinu novih pojedinaca barem 1 ili 2 da vidim kako bi se pokazali i između ostalog predstavili iskusnim kolegama.

3.2 Opet bih uveo događaj Happy Hour-a gdje bi ljudima bilo omogućio pisanje oglasa sa manjom cifrom.

3.3 Sa vladom bih pokušao omogućiti zakon o privatnom osiguranju, gdje bi moj Securitiy team tijekom nekih društvenih događaja odrzavao red umjesto lokalne policije ili viših zakonskih sila kako bi rasteretili državni vrh.

Top Bottom