Prilazim osobi koju prijavljujem i još jednoj nasumičnoj osobi, jer sam trčao do parkinga i naišao na tu situaciju. Ta osoba nikada nije rekla da je policajac niti bilo šta slično, ali sam kasnijom proverom saznao da je to nas drugar načelnika direktora LSPD-a, Nikola Luther – koji važi za „legendu projekta“, ali se kao član NG često ponaša kao egomanijak.
Kao što se vidi u videu, puška je bila uperena u njega, a on je uprkos tome izvršio hapšenje, što po svim pravilima nije moguće u stvarnom životu. Ako Nikola želi, možemo pokušati istu situaciju u realnom životu da vidimo koliko je to zapravo realno.
Nakon što me je uhapsio, nije želeo da komunicira, administracija se nije oglašavala ni nakon dva reporta, pa sam napustio igru.
Nikola “Fear” Luther.
Kao što se vidi u videu, puška je bila uperena u njega, a on je uprkos tome izvršio hapšenje, što po svim pravilima nije moguće u stvarnom životu. Ako Nikola želi, možemo pokušati istu situaciju u realnom životu da vidimo koliko je to zapravo realno.
Nakon što me je uhapsio, nije želeo da komunicira, administracija se nije oglašavala ni nakon dva reporta, pa sam napustio igru.
Nikola “Fear” Luther.