Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Yoxszen

Yoxszen_TTV
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Marin
2. Vaše godine: 31
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
10:00-22:00
od 08:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4-5H
12H
6. Vaš Discord: Yoxszen
7. Vaše ingame ime: Yoxs Zen
8. Vaš ID: 84267
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
Želim biti curator state-a jer me više zanima legalna strana RP-a, poput policije, vlade i ostalih državnih organizacija. Smatram da mogu doprinijeti boljoj organizaciji i poštovanju pravila unutar state frakcija, te pomoći igračima da unaprijede svoj RP.

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer želim pomoći zajednici da bude ugodnije i pravednije mjesto za igru. Aktivno igram na serveru, poznajem pravila i trudim se uvijek igrati korektno. Smatram da imam strpljenja i objektivnosti da rješavam konflikte među igračima bez favoriziranja. Također želim pomoći novim igračima da se lakše snađu i poboljšati ukupno iskustvo na serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su smirenost u stresnim situacijama, strpljenje i objektivnost. Znam saslušati obje strane prije donošenja odluke i trudim se uvijek biti pravedan. Aktivno igram i dobro poznajem pravila servera. Također brzo reagujem i spreman sam pomoći igračima kad god je potrebno.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja slabost je što ponekad previše vremena posvetim jednom problemu jer želim biti siguran da sam donio ispravnu odluku. Međutim, radim na tome da budem efikasniji i da bolje rasporedim vrijeme.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Razlog IG Kazne, novu aplikaciju za administratora mozete poslati za 14 dana​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom