Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury

Rejected Complaint/Appeal - [246147] - Request for Log Investigation

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
246147
Players nickname
Agir Ates
Administrators nickname
Jonny Odds
Date
Apr 6, 2026
Time
15.00
Proofs
Request for Log Investigation

jet tom

Player
Player
Sayın Yönetim,

Bu yazıyı, hakkımda yetkisiz para transferi (RMT) ile ilgili yapılan suçlamaları resmen reddetmek için yazıyorum. Açıkça belirtmek isterim ki, hiçbir zaman gerçek para ticareti veya yasadışı değişim faaliyetinde bulunmadım ve bulunmayı da amaçlamıyorum.

Bu suçlamalar tamamen asılsızdır ve karakterime ve hesap geçmişime yönelik bir "iftira" niteliğindedir. Masumiyetimden emin olduğum için, kayıtlarımın tam olarak incelenmesini rica ediyorum.

İşlem geçmişimin ve kayıtlarımın detaylı bir şekilde incelenmesinin, böyle bir işlemin gerçekleşmediğini kanıtlayacağından eminim. Sunucunun bütünlüğüne değer veriyorum ve bu tür temel kuralları çiğneyerek hesabımı asla tehlikeye atmam.

Zaman ayırdığınız ve adil bir oyun ortamı sağladığınız için teşekkür ederim. Soruşturmanın ardından olumlu yanıtınızı bekliyorum.

Oyun İçi Adı: [ agir ateş ]
Oyun içi kimlik: [246147]
Sunucu: EN1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom