Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23861
Players nickname
Ivanoo Nevolja
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
May 11, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/zPoTCcG

Ruksi Pluxury

Player
Player
Dobra večer draga Administracijo!
Dobio sam ban za G.P 1.4 od strane Abrahama Elkhabiba na mome main accountu za koji ste napisali da je twink i napravio sam bio appeal na koji ste rekli twink nije appealable zato vam sada ovo spominjem da mi opet nebi odbili appeal uglavnom ja djelim pc sa bratom on i ja smo igrali rp dok nismo dobili ban ja idalje ne znam koji je razlog i zašto ste mi dali ban jer ja nisam prebacivao nikakav novac niti išta slično samo smo imali oboje svoj main acc i još jedan od drugog brata nismo ga ni koristili jer nije htjeo vise igrat igricu i jer smo zaboravili gmail od njega. Ja mislim da je to samo bio nesporazum i stvarno se želim vratiti na rp jer je odlican tu sam stekao puno prijatelja i vremena i uložio trud da rp-am po pravilima.
Prihvaćam bilo kakav money wipe. Molim vas da razmislite jos jednom jer ja ovaj roleplay volim i zelim se vratit nakon duzeg vremena… I stvarno vas molim pruzajte mi sansu..
Da opet spomenem ovo je moj main account koji je prvi napravljen na racunalu i ja sam najvise igro igricu tako da se smatra kao main account ostale twinkove ne trazim unban.
Hvala va na čitanju. Lp!

Ruksi Pluxury

Player
Player
mala zabuna zanemarite ovaj dio “ nisam prebacivao novac” to je 1.8 ja sam se malo zbunio zaboravite taj dio piso sam za 1.4

Status
Not open for further replies.
Top Bottom