Prihvaćeno
ID 46490 će dobiti kaznu za FailRP jer je odbio da da legitimaciju.
Ostali igrači nisu prekršili ni jedno pravilo.
ID 14167 (zamenik lidera) je lepo objasnio kako se može registrovati auto, ali evo i ovde objašnjenje, koje on nije dao: 700 metara dalje od auto prodavnice, postoji NPC gde se može registrovati auto, gde je daleko povoljnije nego da se to radi u SAHP-u, i gde je relativno nemoguće da na toliko kratkoj razdaljini policija pravi problem oko registracije/tablica.
Isto tako, postoji i parking u blizini SAHP-a, odakle se može uzeti auto, i onda otići pravo u SAHP, što sam i ja prvi činio kao običan igrač, doduše ne radi registrovanja, nego radi osiguranja, a kako mi ne bi bio ukraden usput.
Hapšenje je legitimno, jer ste nakon objašnjavanja sa zamenikom lidera, nastavili da zovete zaposlene kod NPC-a, i bili ste u stanici konstantno, čak i nakon što Vas je nekoliko policajaca saslušalo.
Umesto što ste tvrdili da ima advokata na prvom spratu, iako ne znate ni ko su, mogli ste podsetiti ID 60346 da želite da iskoristite pravo na telefonski poziv. Privatni advokati su ukinuti, i taj deo je istinit.