Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55170
Players nickname
Chiroko Hiorshi
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00 00
Proofs
https://ibb.co/VctkgGzV

Ilija Shadow

Player
Player
Dobro vece Abrahame,smaram vise znam i sam i izvinjavam se zbog toga,ne zelim da mislite da spamam ili da trolam...samo mi je stalo do toga da dobijem unban...Ja mislim da sam banovan greskom i da sam banovan za nesto strasno,posto kad god krenem da razgovaram sa adminom o mom banu-oni kada cuju moji id kao da se uplase ne znam..jedina stvar koju sam uradio je gp1.8 ali meni ni u jednom trenutku nije pisalo razlog:gp1.8 i da je ostalo 60 dana do kraja,meni od prvog dana pise razlog;blacklisted 9999 dana.Ja bih u najgoru ruku samo voleo da znam zasto sam banovan,sta god da mislite da sam uradio ili sam uradio izvinjavam se svima ako sam nekom poremetio provod na ovom serveru,obecavam da necu nikad vise nista,kajem se za sve sta sam uradio,molim vas da razmislite za drugu sansu meni ovo stvarno znaci mnogo iskreno...nema dan da nisam mislio o grandu,ja sanjam ovaj server...Ako ipak odlucite da nikad necu dobiti unban jel smem zadnji put da se provozam gradom,da odem do pijace molim te...razmisli Abrahame molim te ko brata nemoj samo da mi napises odbijeno,molim te makar za objasnjenje.Hvala
Pozdrav

Aldine molim te ostavi za Abrahama,hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom