Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Apr 7, 2026
Time
15:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Jp4_HkTTl-U&t=2s

zli

Player
Player
Uglavnom da skratimo priču

Ovo je adminov odgovor:
ID 14167 (zamenik lidera) je lepo objasnio kako se može registrovati auto, ali evo i ovde objašnjenje, koje on nije dao: 700 metara dalje od auto prodavnice, postoji NPC gde se može registrovati auto, gde je daleko povoljnije nego da se to radi u SAHP-u, i gde je relativno nemoguće da na toliko kratkoj razdaljini policija pravi problem oko registracije/tablica.

Šta tebe briga gdje ću ja i na koji naćin ću ja registrirat svoje vozilo koje sam kupio svojim parama i koje sam sam zaradio i koliko ću novaca platiti registraciju

Ovo je adminov odgovor:
Isto tako, postoji i parking u blizini SAHP-a, odakle se može uzeti auto, i onda otići pravo u SAHP, što sam i ja prvi činio kao običan igrač, doduše ne radi registrovanja, nego radi osiguranja, a kako mi ne bi bio ukraden usput.

Nikad nitko nije spomenuo osiguranje neznam čemu ta priča možda misli na neku drugu osobu admin

Ovo je adminov odgovor:
Hapšenje je legitimno, jer ste nakon objašnjavanja sa zamenikom lidera, nastavili da zovete zaposlene kod NPC-a, i bili ste u stanici konstantno, čak i nakon što Vas je nekoliko policajaca saslušalo.

Hapšenje nije legitimno u niti jednom trenutku nije mi naređeno ili rečeno da izađem iz stanice jedino šta sam dobio u stanicu su laganja i pretvaranja da su svi šerifi
ostalo ništa postavljeno je više pitanja niti jedno nije dobilo odgovor sve je sama laž

Ovo je adminov odgovor:
Umesto što ste tvrdili da ima advokata na prvom spratu, iako ne znate ni ko su, mogli ste podsetiti ID 60346 da želite da iskoristite pravo na telefonski poziv. Privatni advokati su ukinuti, i taj deo je istinit.

Poziv je bio tražen možda je admin gledao negdje drugdje pa nije vidio u videu

Nažalost nije prvi put da se ovo događa sa istim adminom moli bih da se skrene pozornost na to nije da tvrdim išta ali imam velike sumnje u njegov rad vezan samnom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom