Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19794
Players nickname
Krstislav_Kafanovic
Suspect ID
20789
Date of violation
Jun 23, 2022
Time of violation
2:30 am
Proofs
https://youtu.be/dsEK4N1phVU

Dzigi Devil 86

Player
Player
Teba pročešljati svaki detalj taj lik Marke svako ima problem sa njime i non stop krši sva pravila. Dečko po meni oboleo jadan nema mu leka...

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Prije nego sto pocnem pregledavati zalbu!
  • Ispravite naslov
  • Imate 4h

Dzigi Devil 86

Player
Player
I još jedno pitanje gospodin sa ID 20789
Po imenu Matke kako može da zna koliko opomena ima ta familija? Ima preko 4 naloga, veća sila po mogućnosti da provere sve jer ovaj lik stvarno preterao svaku meru.

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti zalbu!
  • Ostavljam zalbu vecem adminu/kuratoru FIB-a

Dzigi Devil 86

Player
Player
au druze da l je moguce da pobegnes u enterijer da CR dok kradete kola i da baitujete puskama i trcite u dvoriste,nisam ovo ocekivao ali vidim da cemo da se bakcemo jako lepo na forumu posto krsite dnevno bar 10 pravila.
A šta si mu ti dečko pa ga braniš? Ne jedi ti brate mnogo ono što se ne jede, ovde je reč o nečim drugim stvarima lik je bolestan non stop nam je ispred kuće i pravi se da je neki zakon u gradu a on prvi krši pravila i vi sa njime u paketu.

Cika Corleone

Player
Player
au druze da l je moguce da pobegnes u enterijer da CR dok kradete kola i da baitujete puskama i trcite u dvoriste,nisam ovo ocekivao ali vidim da cemo da se bakcemo jako lepo na forumu posto krsite dnevno bar 10 pravila.
Ja mislim da ovi krse po 30 pravila. A tebi skidam kapu, odlicno stitis decka, koliko ste dugo zajedno? Jebem te u usta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom