Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51249
Players nickname
Zonixx Munjaa
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Apr 8, 2026
Time
00:00
Proofs
X

Zonixx

Player
Player
Dobar dan Administracijo dobio sam ban za ovo pravilo ja u životu nisam nikome pomogao ko ban evejduje niti znam takve ljude na znam dali je doslo do greške ali sam 100 posto siguran nikome ništa dao nisam danas se ne zna vise ni ko je ban evejder ja vam potvrđujem 1000 % da nemam nikakve veze sa ovim zamolio bi da ne un banujete jer nisam kriv.

Zonixx

Player
Player
Zelim da mi date informatije o ovoj situaciji jer nije u redu da me banujete bez da ja znam ista o situaciji jer garantujem da nikome nisam pomogao koga poznajem da je ban evejder ljudi su mi pricali da su dobijali za ovo pravilo ako je neko bio ban evejder i dali su mu nešto i dobili su ban ko sta u vezi toga moze da uradi ako oni ne znaju dali je van evejder i pomognu mu koliko ljudi moze da fasuje radi toga neće svako doć i rec ja sam ban evejder odma bi ga reportao molim vas učinite pravu stvar i un banuj te me i dajte mi i informacije jer mi niko ništa reko nije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom