Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37933
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Administrators nickname
Toki DeLuca
Date
Apr 9, 2026
Time
00.00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1308459/#post-4541275

Gustavo Barbarossa

Bottega
Player
Pre svega bih rekao da jesam prekrsio FearRP, medjutim ne podnosim zalbu zbog toga, nego zato sto administrator nije trazio POV od pocetka situacije, gde sam ja svestno prekrsio FearRP iz razloga zato sto je doticna osoba krenula da puca po meni bez brojanja i bez razloga.

Iako sam na datu zalbu napisao da se samo dostavi POV od pocetka situacije kako bi smo oboje bili kaznjeni, a ja ne bih morao da dodatno kacim zalbu sa svojim POV-om, administrator je ipak doneo odluku da samo mene kazni i doticnom ne zatrazi POV.

Dodao bih da kad dostavim svoj POV, moci ce iz istog da vidi da nije FearRP u pitanju nego klasican PG, jer je covek krenuo da puca po meni kad sam bio metar od njega.

Smatram da administrator nije dobro doneo odluku u datoj situaciji jer iako na moj zahtev da se dostavi POV od pocetka situacije i svi budemo kaznjeni koji trebamo biti, on je to izignorisao i doneo odluku.

Gustavo Barbarossa

Bottega
Player
Nadodao bih da lice koje je okacilo POV, puca po meni bez brojanja u zatvoru (zelena zona) van uniforme, dok je bilo zaposljeno u FIB-u.

Ili ti Vam, korupcija bez biografije i P.Z.Z.1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom