Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za LifeInvader | Luka Morreti

Gavrilovic57

Player
Player
-INFORMACIJE-

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosek online po danu: 4h+
5. Vaš Discord: gavrilovic57
6. Vaše ingame ime: Luka Morreti
7. Vaš ID: 82736

-Dodatne informacije-

1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 ISKUSTVO I RAZUMEVANJE ORGANIZACIJE

Želim biti lider Lifeinvadera jer imam dobro razumevanje kako ova organizacija funkcioniše u RP okruženju. Već sam imao iskustva sa medijima u igri, što mi daje prednost u vođenju tima. Smatram da mogu unaprediti način na koji Lifeinvader komunicira sa građanima i drugim organizacijama. Takođe, znam kako da organizujem događaje i kampanje koje će povećati aktivnost ove organizacije.

2.3 KREATIVNOST I IDEJE ZA RAZVOJ
Kao lider, doneo bih nove i kreativne ideje koje bi Lifeinvader učinile zanimljivijim za sve igrače. Planiram da uvodim razne kampanje, intervjue i promocije koje će podići kvalitet RP-a. Moja kreativnost bi pomogla da se izdvojimo od drugih organizacija i postanemo prepoznatljivi. Verujem da je inovacija ključ uspeha i želim to da primenim u praksi. Nedeljno bih zvao bar po jednog lidera, ili nekog pozantog, da dodje u LifeInvader na intervju.

2.3 ODGOVORNOSAT I TIMSKI RAD
Smatram da posedujem odgovornost potrebnu za vođenje jedne ozbiljne organizacije kao što je Lifeinvader. Znam kako da radim u timu i kako da motivišem druge članove da daju svoj maksimum. Kao lider, trudiću se da održim dobru atmosferu i poštovanje među zaposlenima. Moj cilj je da svi članovi budu aktivni, zadovoljni i da zajedno napredujemo.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 AKTIVNIJA KOMUNIKACIJA I INTERAKCIJA SA GRADJANIMA

Smatram da Lifeinvader treba više da komunicira sa građanima kroz intervjue, ankete i javne objave. Na taj način organizacija postaje vidljivija i zanimljivija u RP-u. Redovne objave i događaji podstiču igrače da učestvuju i grade priču zajedno. Nedeljo bih zvao lidere i ostale ličnosti na intervju u LifeInvader zgradi. Redovno bi odlazili do njihovih organizacija radi nekog kratkog intervjua ili snimanje nekih vesti o toj organizaciji. Ovo direktno poboljšava kvalitet RolePlay-a jer uključuje veći broj ljudi.

3.2 ORGANIZOVANJE DOGAĐAJA
Uvođenje raznih događaja kao što su nagradne igre, takmičenja ili live intervjui može značajno podići RP. Takvi događaji stvaraju prilike za interakciju između različitih organizacija i igrača. Na nedeljnom nivou bi smo organizovali minimum 3 dogadjaja, kao sto su neki od njih Talent show, Car show, Music show... Lifeinvader bi time postao centar dešavanja i informacija u gradu. To doprinosi realističnijem i zabavnijem RolePlay-u.

3.3 BOLJA ORGANIZACIJA I AKTIVNOST CLANOVA
Važno je da članovi organizacije budu aktivni i da imaju jasno podeljene uloge. Kao lider, fokusirao bih se na disciplinu, ali i dobru atmosferu u timu. Redovni sastanci i planiranje bi pomogli da svi znaju svoje zadatke. Na taj način bi rad organizacije bio efikasniji i ozbiljniji u svakom segmentu.

ŽELIM SVIM OSTALIM KANDIDATIMA
MNOGO SREĆE!

Top Bottom