Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21497
Players nickname
Pera Pajser
Administrators nickname
Nikola Djokiic
Date
Jun 23, 2022
Time
Oko 11 i 45
Proofs
Nema nikakvih dokaza , tu je Filip Sakic ukoliko zeli da potvrdi ovo sto sam rekao gore.

Petar Collins

Player
Player
Ovako , stavljen sam u demorgan zbog combat loga na 180 min , usao sam na server i zbog prethodno napravljenih sranja u sahpu sef Filip Sakic me zvao da dodjem u stanicu da mi uzme znacku , ja sam u tom trenutku uradio f1 da bih se spawnao kod stanice jer nisam imao prevoz a ni para kod sebe i slucajno sam se spawnao u zatvoru a ne u stanici pa dok sam bio u zatvoru (kao sto se vidi na snimku igraca Kevin Zampaa koji je podneo zalbu na mene) igrac je uperio pistolj u mene i kao sto se na snimku cuje i vidi nesto pricao ali ja sam tad vec krenuo da izlazim nisam ni imao slusalice na sebi tako da nisam cuo pa sam uradio f1 i izaso da bih se spawnao kod sahpa a inace ja sam bio u sahpu tako da nisam uopste imao adekvatan razlog da izbegnem rp situaciju samo bih mu pokazao legitimaciju i to je to. Opet kazem ako bi mogao Filipe Sakicu da potvrdis ovo ovde bio bih ti zahvalan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom