Sve u pov mnogo pametan deckic
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gde sam jurio za klipove koje koga kacio za svaku sitnicu ti mene sta oces da kazes da nemam pravo da te okacim sanjaj druze ima te kacim svaki dan dok krsis pravila. nauci da ne krsis i nece te kaciti niko lpAdmine molim te da ga kaznis za ovo ponasanje vija nas po serveru po cijeli dan za klipove hahahahaha ja pricam na bubici sa ljudima trcim u krug pijem kafu nisam ni skonto da me kidara puca ali red zone je sta hoces ti od nas vise
Ja i zema smo oke drugo sta admine boli ki** dal ti pijes kafu prekrsio si pravilo i kraj nemoj da se ljutis i da te boli tako da zzzzzzzAdmine ovo isto nije moja kuca nego zemom tu pijem kafu pricamo njegova kuca i zvao mi da mi da koze da mu napravim neku hranu i ova kidara bez zivota nas vija za klipove iskreno zovi ESKU BARA DA POGLEDA OVO
Hoce li neko pregledati zalbu i kazniti dedu vise ili kad je zalba okacena a koliko je sad satiSve u pov mnogo pametan deckic