Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
86586
Players nickname
Dany marocco
Suspect ID
88823
Date of violation
Apr 11, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/09Q2YdtbbiQ

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Admine molim te da ga kaznis za ovo ponasanje vija nas po serveru po cijeli dan za klipove hahahahaha ja pricam na bubici sa ljudima trcim u krug pijem kafu nisam ni skonto da me kidara puca ali red zone je sta hoces ti od nas vise

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player

DanyMarocco

Player​

Player
JoinedMar 4, 2026Messages277
Monday at 3:19 PM
Izvini sto sam tebe pucao brate ali brate malo pre na megamall si uzeo kutiju pred nosem ili je zemo uzeo u 1 i 10 sam dosao zemo je uzeo do 1 i 40 sve jednu mi nije dao i bio sam nervozan necu te kacim brate nisam picka pomagao si mi juce na megamall bili smo ok izvini sto sam te kacio ali to je iz besa sory brate ako mozes oprosti :(
Samo jednostavno kratak sam sa zivcima ako razumes ako ne jbg ja sam ispao picka sto te kacim za sitnicu ko forum warrior sory nego jednu kutiju ne mogu uzeti za pola sata a niko nece podelit juce isto tako a bili smo bar 3h ako razumes

✅ Nije kažnjivo ako:

• ulazak u kuću ima smisla u RP (npr. tvoja baza, već si bio tamo, nije panic escape)
  • ili nije bilo direktnog fighta (nije te niko jurio / pucao aktivno)

znaci nisam imao veze sa njim nego nas vija ima 14 godina i unistava vam server
    Hvala

❌ Jeste kažnjivo ako:

• neko te juri/puca na tebe
  • i ti samo “klikneš E” i nestaneš u enterijer da se spasiš

DanyMarocco

Player
Player
Admine molim te da ga kaznis za ovo ponasanje vija nas po serveru po cijeli dan za klipove hahahahaha ja pricam na bubici sa ljudima trcim u krug pijem kafu nisam ni skonto da me kidara puca ali red zone je sta hoces ti od nas vise
Gde sam jurio za klipove koje koga kacio za svaku sitnicu ti mene sta oces da kazes da nemam pravo da te okacim sanjaj druze ima te kacim svaki dan dok krsis pravila. nauci da ne krsis i nece te kaciti niko lp

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
pijem kafu trcim u krug pricam sa drugarima nesto sto ti nemas hahahahahah lagano ja odem u teretanu istreniram to prodje kao da je bitno haha

pa vidi se koliko nas vijas non stop dodji po metkove objavi i ovo kupljenje tvoje puske sa revom i to objavi molim te

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Admine ovo isto nije moja kuca nego zemom tu pijem kafu pricamo njegova kuca i zvao mi da mi da koze da mu napravim neku hranu i ova kidara bez zivota nas vija za klipove iskreno zovi ESKU BARA DA POGLEDA OVO

DanyMarocco

Player
Player
Admine ovo isto nije moja kuca nego zemom tu pijem kafu pricamo njegova kuca i zvao mi da mi da koze da mu napravim neku hranu i ova kidara bez zivota nas vija za klipove iskreno zovi ESKU BARA DA POGLEDA OVO
Ja i zema smo oke drugo sta admine boli ki** dal ti pijes kafu prekrsio si pravilo i kraj nemoj da se ljutis i da te boli tako da zzzzzzz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom