Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed G.P.6.24. G.P.3.1. Fail RP TIMANJE PG MG I 48221 68581 70540 66049 87836

Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
70540 48221 66049
Date of violation
Apr 12, 2026
Time of violation
18:32
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=24QrD5dTvvI

zli

Player
Player
Sve je u videu
Ne zovu advokata
Ne daju pravo na poziv
Ne pokazuju tražene legitimacije
Ne poznaju saobraćajni zakon 4.2.5.
Vrijeđaju
Pucaju u taxi
Surađuju svi a nitko ne zna ništa
Lete po zatvoru
Osim toga advokata više nema u igri tako da ste im dopustili da rade šta hoće i kako hoće.

Samo bih htio skrenuti pozornost da ovo rade skoro svaki dan i nadam se da će te ih ovaj put kazniti kako treba
rugaju se sa vašim načinom kažnjavanja jer znaju da im ne možete ništa iz nekog razloga
Ponavljaju se iste stvari od istih igrača i dobijaju iste kazne i opet rade sve isto uglavnom vi znate najbolje
meni je samo žao drugih igrača ništa drugo jer oni nemaju snimak niti ikakve dokaze
Još jedna stvar opet dobijam kazne koje ne trebam platit ukoliko želim primati nekakve bonuse u igri moram platit tako da nije prvi put opet ponavljam
nitko te pare meni neće vratiti moje vrijeme i moj trud su u tim parama tako da neznam do kad to mislite tolerirati jer ja više kazne koj nisam zaslužio
ne namjeravam plaćati.

Last edited:

Dante Romanov

TATA RPA
Player
6.24 Zabranjeno je pljačkati/otimati osobe koje rade na započinjanju poslova kao što su autobusi/taksisti/električari itd.

3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.

Powergaming (PG) - Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima; forsiranje igranja uloga drugima bez davanja poštene šanse; izmišljati stvari koje se nisu dogodile kako biste imali koristi; igranje uloga koje scenaristički nisu moguće kako biste stekli nepravednu prednost. Igrajte nerealne stvari koje se ne bi dogodile u stvarnom svijetu i ne dopuštate drugima da reagiraju na vašu igru uloga.

Timing pravilo ne postoji.... Osim što je usamljen nezna ništa. Sramota

Popkeee

Well-known member
Player
Sve je u videu
Ne zovu advokata
Ne daju pravo na poziv
Ne pokazuju tražene legitimacije
Ne poznaju saobraćajni zakon 4.2.5.
Vrijeđaju
Pucaju u taxi
Surađuju svi a nitko ne zna ništa
Lete po zatvoru
Osim toga advokata više nema u igri tako da ste im dopustili da rade šta hoće i kako hoće.

Samo bih htio skrenuti pozornost da ovo rade skoro svaki dan i nadam se da će te ih ovaj put kazniti kako treba
rugaju se sa vašim načinom kažnjavanja jer znaju da im ne možete ništa iz nekog razloga
Ponavljaju se iste stvari od istih igrača i dobijaju iste kazne i opet rade sve isto uglavnom vi znate najbolje
meni je samo žao drugih igrača ništa drugo jer oni nemaju snimak niti ikakve dokaze
Još jedna stvar opet dobijam kazne koje ne trebam platit ukoliko želim primati nekakve bonuse u igri moram platit tako da nije prvi put opet ponavljam
nitko te pare meni neće vratiti moje vrijeme i moj trud su u tim parama tako da neznam do kad to mislite tolerirati jer ja više kazne koj nisam zaslužio
ne namjeravam plaćati.

Top Bottom