Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Lazar Whiite

Tatko igre
Player
Ime: Lazar Falcone
Pol: Muskarac
Starost: 19
Rasa: Belac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rodjenja: Chicago
Otac: Joe Falcone
Majka: Dragana Falcone
Tezina: 76,3 kg
Visina: 181 cm
Boja ociju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaze: Leva ruka, desna ruka, leva noga i desna noga
Prednosti: Snalavljiv, snazan, oprezan, mudar i samostalan
Slabosti: Slab sa zivcima

Zivotna prica 200+ reci:

Moje ime je Lazar Falcone, rodjen sam u Cikagu u Americi roditelji su mi se cesto svadjali i uvek sam sve radio sam. Kao mali sam trenirao dosta sportova sto me ucinilo jakim bio sam pametan u skoli i bio sam super djak, ali ubrzo sam se odselio sa samo 15 godina, i ziveo sam potpuno sam radio sam kao dostavljac brze hrane u New yorku jer sam se tamo odselio ziveo u zgradi koja se nalazila u maloj ulici u toj ulici su se cesto desavale kriminalne stvari i jednog dana su me u toj ulici kada sam se vracao od posla krenuli su me zezati dva coveka ali posto sam slab sa zivcima sam posao na njih i tesko ih ranio jer sam trenirao dosta sportova koji su me ucinili jacim i snalazljiv i od tog trenutka sam uvek smeo sam da idem 2 na 1 jer nisam imao nikakvog straha, ali ponovo sam dosta usamljen jer od kada sam se odselio od roditelja vise nemam poverenja u ljude i uvek sam grub prema njima i ne volim da se druzim sa 18 godina sam presao u teski kriminal pljackao ljude kuce sve sta sam stigao da bi zaradio sto vise para ali me brzo uhvatila policija i otisao u zatvor na 5 meseci, u zatvoru sam naucio dosta stvari kao sto su da bolje baratam sa oruzijem jer su me ljudi u zatvoru naucili kao se pravilno koristi oruzije a kada sam izasao iz zatvora sam nastavio sam kriminalom ali sam naucio da baratam sa oruzijem i to me ucinilo jacim sa 19 godina sam se nakon 4 godina cuo sam roditeljima oni idalje brinu o meni i zele da im se vratim ali kao sto sam rekao vise ljudima ne verujem ostao sam da budem sam i tako sam nastavio da zivim svoj zivot sam ali pametan.

Ishodi

- Lazar moze ici sam na dvoje (2vs1) zbog svoje snalazljivosti i svojih vestina

-Lazar moze da dize ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje, uzeti stvari sa poda, roba i pljacka sa revolverom u ruci

-Lazar moze da pretraziti osobu sa bilo koje strane i ukrasti gotovinu sa bilo koje strane sa revolverom u ruci

-Lazar moze slomiti kamericu sa me/do/try komandama

-Lazar moze voziti auto off-road do 60 km/h

-Lazar se moze ponasati bahato i vredjati clanove state/crime i civile jer ne voli ljude

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom