Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 1.1 ( BLACKLIST) I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64078
Players nickname
Atkej Purplehaze
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/0b6sHlh

atkej scream

Player
Player
Postovani Aldine

Trazim unban posle dugog perioda.Mnogo puta sam trazio unban ali mi niste dali.Dobio sam ban na mom main acc za G.P 1.1 to je bio period od prilike pocetak 2025. godine.
Kada sam dobio ban nisam znao da ce kazna biti ovoliko velika.Kada sam dobio ban meni su moji drugovi rekli nemoj traziti unban nego napravi novi acc.A tad sam imao i main i twink.Meni su oni pokazali kako da napravim novi acc i ja sam ga napravio.Tek posle sam shvatio koliku sam gresku napravio.I sad priznajem ja sam tada ban evadeao jer nisam znao da je to za kaznu mislio sam da se moze praviti dosta accoutova.Molim vas za unban posto stvarno zelim da se vratim na ovaj projekat i da igram kao svi normalni ljudi koji trenutno igraju na svojim main accountima.Molim vas mi dajte unban jer opet vama je to sekunda da me unbanate a meni je to zelja od kada sam dobio ban da se vratim na moj prvi account i da vidim taj prelep id.MOLIM VAS DAJTE MI UNBAN MOLIM VAS

Hvala na citanju
Potpis:
Atkej Purplehaze

Status
Not open for further replies.
Top Bottom