By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jeste eto ljubomoran sam na tebe hahahahahahahahahahaljubomora je cudo
Pa vidim da van bode oci to prvo mesto hahahahahah i imas puno razloga da budes ljubimoran na mene zato sto si nulaJeste eto ljubomoran sam na tebe hahahahahahahahahaha
Meni uopste nije stalo do prvog mesta, a to sto kazes da sam nula i sam znas da nije tacno hahaa. Sto se pucanja tice zovi me babo.Pa vidim da van bode oci to prvo mesto hahahahahah i imas puno razloga da budes ljubimoran na mene zato sto si nula
Po ovom njihovom snimku samo cete vi dobiti warn jer koristite didcordKao sto mozete videti familija zampa company su usli sa pancirima u krug sfere i skinuli ih par sekundi kasnije kako bi mogli da dostignu prednost tj. bolju poziciju
pa brate sfera je inace OOC event tako da nemoj ispadati smesan .LpPo ovom njihovom snimku samo cete vi dobiti warn jer koristite didcord
Cude dominice ce da te jebempa brate sfera je inace OOC event tako da nemoj ispadati smesan .Lp
Hhahhaha jkkCude dominice ce da te jebem
cemu takav komentar ?Cude dominice ce da te jebem