Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
5240
Players nickname
Marence_Toretto
Administrators nickname
Dukat_Velascoo
Date
Apr 14, 2026
Time
14:15
Proofs
https://youtu.be/XPrsZYw47pI

Marences

Player
Player
Lice je pucalo prvo po nama, kada smo mu uzvratili i ubili tada smo samo mi dobili demorgan jer je SAMO nas video nije obratio paznju na njihovo ponasanje i njihovo pucanje bez brojanja.
Zahtevam da admin dobije kaznu sto je zasluzio jer nije ispratio ceo tok radnje i nije nas ni pitao zasto smo ubili lice.

Nema smisla da lice koje tvrdi da ucestvuje u pljacki seda u kola provocira sa "asi pametan" te trazi pancir od drugara da bi mogao da ima obracun sa mnom, ali vise o tome u threadu za zalbi na igraca ovo je zalba za admina koji ne vrsi svoju funkciju dobro, ja i kolega smo izgubili ceo dan zato sto nemamo vremena da budemo online sve vreme da istekne kazna koju je admin izdao bez provere i dokaza vec odradio aa pa se vi gospodo snadjite ja sam svoj posao ovde "zavrsio".
NE!

Smatram da se tako ne radi posao admina i da treba dosta drugacije postupati ali, tu ste vi da me ubedite u suprotno ukoliko sam ja pogresio mada smatram da u ovom slucaju nisam.

Marence

Status
Not open for further replies.
Top Bottom