aj to sto ne daje pa i radi RP2WIN, ostavio sam je ostario sam.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aj to sto ne daje pa i radi RP2WIN, ostavio sam je ostario sam.
To sto ti ne cujes dobro nije moj problem nisam reko ostavio nego sam reko ostario iz sale sam to reko a dao bi ti legitimacinu a sad posto si bezobrazan nebi ti je dao pa da mi je upereno milion pusakaaj to sto ne daje pa i radi RP2WIN, ostavio sam je ostario sam.
I pov ti nije od pocetka situacije lepiaj to sto ne daje pa i radi RP2WIN, ostavio sam je ostario sam.
I dalje ti nije pov od pocetka situacije
evo duzi pov
dostavi ti svoj slobodno, ja sam stavio svoj od pocetka. ako imas ti duzi dostaviI dalje ti nije pov od pocetka situacije
Ja necu to ti pov od pocetka situacije nije a i nije tu rp poceo ja imam citavu situaciju od kad si dosao itd itd ako bude potreba koji admin bude zatrazio pov od pocetka situacije ali trazi ce tvoj povdostavi ti svoj slobodno, ja sam stavio svoj od pocetka. ako imas ti duzi dostavi
Ja se ne bunim ja nisam juce poceo da igram ovaj prelijepi projekat i znam pravila i znam kad nije pov od povetkq situacije a vidim da nemas pov od pocetka situacije izgleda a i da prihvati admin ovu zalbu ikreno nebi se ni zalio moraju da te nauci od kolega iz vlade ili koje poznajes na ovom prelijepom projektu toliko od mene uvreda nije samo da se znaCim se ovoliko bunis znas da si kriv