Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5240
Players nickname
Marence_Toretto
Administrators nickname
Nikola_Armanii
Date
Apr 14, 2026
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1313107/

Marences

Player
Player
4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (hakova, botova itd.) Ban 60 dana

Nisam ni znao da imam ikakvu prednost, na snimku se vidi koliko sam masio dok sam pucao, ulazim u igru cisto da se sprdam i da se druzim sa ljudima i da napravim dobru pricu da svima bude lepo, dok sam bio u pd-u nisam ni pisao tolike kazne kada su ljudi normalni kada hoce da razgovaraju kad naprave rp pricu, kaznjavao sam samo one koji to dobro zasluzuju ili sto bih ja rekao sto su lose osobe karakterno.

Koristio sam softver koji mi je preporucen po imenu "Network Graphics" koji samo ulepsava grafiku cak i po imenu kaze nisam znao da nije dozvoljen, sada kada sam pokusao da udjem sam saznao da ne sme i obrisao ga, da li zasluzujem drugu sansu i ako mi mozete reci sta je dozvoljeno posto se ja stvarno ne mačujem sa time pa ni ne znam, usao sam samo radi zabave i dobrog druzenja.

Vidite moj id znate da nisam nikada pravio probleme kada tu nije bilo potrebe, stvarno nisam znao da ne sme ali posto sam obrisao da li zasluzujem drugu sansu?

Marence

Status
Not open for further replies.
Top Bottom