Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42897
Players nickname
Mlatimud mlatimudovic
Suspect ID
79999
Date of violation
Apr 13, 2026
Time of violation
00.00
Proofs
https://youtu.be/iF3UU6gmrXE?feature=shared

Mikac Zarkic

Player
Player
Pitao sam 4 admina imam snimke gde su mi rekli , taj trotoar kao sto se vidi pripada celom ,,komsiluku” , a moj deo trotoara je ovaj malo deo sa zbunjem, rrkli su mi da ako me upuca na tom delu to jeste gp 6.15.
Ja Pg 120 minuta jer sam kupio sa puskom

Dominator

Player
Player
ja imam zuti krug oko kuce bio si i tu na ulici u tom krugu al sam kao reko dobro ulica al ne ti ces bejtat i sad cu te okacim za vdm al cu cekat da dobijes pg pa za 60 min min da te tek kacim uziavj djabe ti 100 mil kad neznas pravila to sta si reko za taj mali deo to je kad ti brojis nekome za privatni posed al pljacka kuce ima puno veci kruzic uzivaj mi mikac :)

WendyTestaBurger

Player
Player
ja imam zuti krug oko kuce bio si i tu na ulici u tom krugu al sam kao reko dobro ulica al ne ti ces bejtat i sad cu te okacim za vdm al cu cekat da dobijes pg pa za 60 min min da te tek kacim uziavj djabe ti 100 mil kad neznas pravila to sta si reko za taj mali deo to je kad ti brojis nekome za privatni posed al pljacka kuce ima puno veci kruzic uzivpovlacimay
POVLACIM! ne leyi mi se ipak za pg

Dominator

Player
Player
ma djabe povlacis druze sad cu te okacim 5 puta za vdm razlicite situacija ne samo ja neko i 2 moja druga ukupno 5 puta si kacen za vdm ides za CR 2 puta i za pzz.1.1 jer si gazio na bleku a to nije vdm jer P.Z.Z.1.1 stoji za nanosenje damage u green zoni u ovom slucaju ne skriptovana green zona sine biti ces vise sati u demorganu nego sta je bio svako iz tvog fama
Lp od Biba Znasse saljem pusu xD

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

video mi i dalje nije dostupan ,

dajem vam rok od 12h , ako video nakon toga ne bude dostupan zalba ce automatski biti odbijena​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom