Informacije:
1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6+h
5. Vaš Discord: lovrelogi00
6. Vaše ingame ime: Pero Crussent
7. Vaš ID: 87479
Dodatne informacije:
1. Lider za: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1
Motivacija za preuzimanje ove uloge dolazi iz želje da se napravi kvalitetna i dugoročno održiva organizacija koja će imati svoj identitet na serveru. Smatram da svaka ozbiljna banda mora imati jasan smjer, cilj i način djelovanja, a upravo to želim donijeti kroz vođenje Bloods Street Ganga.
2.2
Kroz svoje vrijeme provedeno na serveru stekao sam dovoljno iskustva da razumijem kako funkcionira kvalitetan Roleplay. Naučio sam kako balansirati između zabave i pravila, te kako organizirati ljude da rade kao tim. Vjerujem da mogu održavati dobru atmosferu unutar bande, ali i kontrolu kada je to potrebno.
2.3
Kao lider fokusirao bih se na stvaranje sadržaja koji će imati smisla i težinu u RP-u. To uključuje planirane akcije, razvoj odnosa s drugim organizacijama, kao i situacije koje nisu samo “pucanje”, nego imaju priču iza sebe. Cilj mi je da Bloods bude prepoznatljiv po kvalitetnom RP-u, a ne samo po broju članova.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
Smatram da bi se RolePlay unutar organizacije trebao razvijati kroz priču i kontinuitet, a ne kroz nasumične akcije. Fokus bi bio na dugoročnom razvoju bande – stvaranje reputacije, izgradnja odnosa s drugim grupama i postupno širenje utjecaja kroz smislen RP, a ne samo kroz brze i nepovezane situacije.
3.2
Veliki naglasak stavio bih na timsku igru i koordinaciju. Organizacija bi trebala funkcionirati kao cjelina gdje svaki član ima svoju svrhu. Kroz planiranje, interne dogovore i jasnu komunikaciju može se postići puno kvalitetniji i realističniji RP, bez kaosa i improvizacije u ključnim situacijama.
3.3
Također, smatram da je važno održavati određeni standard ponašanja unutar organizacije. Članovi bi trebali razumjeti granicu između igre i pravila, te predstavljati organizaciju na ozbiljan način. Na taj način ne samo da se podiže kvaliteta unutar bande, nego i ukupni RolePlay na serveru.
RANKOVI:
1. Suspend
2. New Member
3. Member
4. Geto Boy
5. Graffit Team
6. Graffit Team Leader
7. Turfer
8. Turf Team Leader
9. OG Red
10. Under Boss
11. Boss