Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
89298
Players nickname
Duskan Pereca
Suspect ID
88765
Date of violation
Apr 15, 2026
Time of violation
16:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=iJ4mProuVFw

duskan pereca

Player
Player
pisem zalbu na policajca sa id 88765 koji je radio neprofesionalno svoj posao...Kupio sam pusku sacmaru u prodavnici sa municijom i otiso sam peske do prvog parkinga da pozovem svoje vozilo, kad sam stigo na parking sto se vidi na snimku covek izlazi iz civilnog auta a mozda je i policiski , ja neznam i on je bio civilno obucen poceo je trcati zamnom i traziti pasos i poceo me udarati pesnicom u zelenoj zoni
, ja neznam da je on policajac i kad sam stao i dao sam mu pasos i skino sam masku..Neki igrac je stao i policajac je izvadio automatsku pusku i poceo je brojati coveku da se udalji i tek onda je stavio na sebe FIB prsluk i masku,znaci totalno neprofesionalno ponasanje...Digo sam ruke i stao sa strane gde me je pretreso i naso sacmaru i municiju za koju imam uredno dozvolu za nosenje oruzija za koju nije pitao dali je imam?...Nailazi njegov kolega i pita dali sam trazeno lice ili tako nesto on kaze nije , hapsim ga zbog ilegalnog posedovanja oruzija, sto se jasno cuje na snimku....odveden sam u Demorgan na 65 minuta samnice i napisene 2 kazne od 25 hiljada i 35 hiljada...Ludi dali je ovo stvarno uredu i normalno...ovo stvarno nema smisla kako se ponasaju ovi igraci u igri...nije normalno, nesmes izaci naulicu da te policija nemaltretira.

Dule Lipov

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu.

-Dostavite POV koji nije Privatan

Imate rok 12 sati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom