Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Pavle Miletic 12723

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pavle Miletic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 7H
5. Vaš Discord: pavleee.82_74955
6. Vaše ingame ime: Pavle Miletic
7. Vaš ID: 12723

Dodatne informacije

1. Lider za: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.| Pošto je ljudima danas teže da se pridruže organima za sprovođenje zakona, preuzeću ovu bandu i dozvoliti ljudima da se što više zabave i dati konkurenciju drugim bandama. Kako i treba da bude, izgubi ili pobedi, desi se.

2. | Verujem da sam i dalje sposoban da preuzmem/vodim bandu sa iskustvom vođenja koje sam stekao. Iskusio sam mnoge promene i razlike u gradu sada i osećam se kao da i dalje imam sposobnost da preuzmem bandu i vodim je do uspeha i ponovo dovedem Bloods na vrh.

3. | Posle nekog vremena, nisam video Bloods u svom najboljem izdanju, tako da planiram da dajem i primam u aBloods bandu u još jednoj terorističkoj organizaciji. Organizovaćemo što više događaja i fokusiraćemo se na RP kako bi se svi u bandi i na strani sprovođenja zakona mogli zabaviti. I naravno, osiguraćemo da se ne krše pravila tokom bilo koje situacije i da će sva pravila biti sprovedena ili će ljudi biti stavljeni na crnu listu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.| Smatram da je ključ poboljšanja RolePlay-a u boljoj organizaciji i komunikaciji među članovima. Potrebno je uvesti redovne sastanke gde bi se planirale akcije i dijelile uloge, kako bi svaki član znao svoj zadatak. Time se izbjegava haos tokom RP situacija i podiže nivo realnosti same igre.

2.| Takođe, veliki fokus treba staviti na edukaciju članova, posebno novih igrača. Organizacija bi trebala imati kratke obuke ili uputstva o pravilnom RolePlay-u, kako bi svi članovi razumeli pravila i izbegavali non-RP ponašanje. Time se gradi kvalitetnija i ozbiljnija zajednica unutar organizacije.

3.| Pored toga, potrebno je razvijati realistične i zanimljive RP scenarije, a ne samo brze i nerealne akcije. Organizacija bi trebala raditi na priči, odnosima među članovima i interakciji sa drugim organizacijama. To čini igru zanimljivijom i ostavlja bolji utisak na cijeli server.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom