Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected OROSPU EVLATLARI LİSTE (SON OF BİTCHES LİST

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6231
Players nickname
Enes messmer
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 17, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtube.com

OXiW

Player
Player
Zoro MakarovVicious (Femboy)
Lante Family (Dağcı Terörist Orospu Evlatları)
All indians (Orospu evladı pislikler)
Fabio Pluxury(bana bulaşmayacaktın forumda kevaşeye dönüceksin amını ızdırabını siktiğim)
Adib Marsh(sende ağır orospu evladısın anneni sikeceğim senin)
Floki+Bobby(Baş Orospu Evlatları sizin ben annenizi avradınızı sikeyim)
Snejear/Ghost Riley(Anneni sikeyim velet orospu çocugu bırak artık şu oyunu hala köpek gibi yalvarıyorsun forumda)
Enes Messmer(ya orospu çocuğu sana kaç kere siktir çekilecek şu oyunda siktir git artık unban appeal atma anneni sikeceğim)
Yaswanth Trigger(oyunun köpeği olmuşsun senin anneni sikeyim orospu çocuğu)
Joseff Karahanli(Az oyunu öğren senin anneni sikeyim)
Media Power Abuser+ All Media Admins (size sıra gelmeyecek sanıyodunuz demi orospu çocukları annenizi sikeyim)
Ban Evaderlar(Orospu çocukları oyundan siktiri yemişsiniz istenmiyosunuz amk hala ne bu çaba amına kodumun salakları az hayata bakın)

Evet arkadaşlar bu forumumuzda bu orospu çocuklarına deyindik liste daha büyüyecektir beklemede kalın <3 videoya like yorum atmayı unutmayın

Enes TheMessmer

Elden Lord
Player
en buyuk hayranim gece yatmadan once beni düsünüp öyle yatiyor,
o kadar buyuk bir hayran ki bana forumdaki profilimi takibe almis ben her post attigimda telefonuna bilgisayarına tabletine bildirim düsüyor benim hayran oldugum adam post atmis gidiyim de kendimi göstereyim diyor
seviyorum seni canim benim ya sen bi tanesin :love::love::love::love::love:

OXiW

Player
Player
en buyuk hayranim gece yatmadan once beni düsünüp öyle yatiyor,
o kadar buyuk bir hayran ki bana forumdaki profilimi takibe almis ben her post attigimda telefonuna bilgisayarına tabletine bildirim düsüyor benim hayran oldugum adam post atmis gidiyim de kendimi göstereyim diyor
seviyorum seni canim benim ya sen bi tanesin :love::love::love::love::love:
😂😂😂 Nası bi grand köpeğisin la mal orospu çocu sana anca senin velet tayfa hayran kalır yarramın kafasına benziyor zaten tıraşın oropsu çocuğu siktir yiyodun istenmiyosun şu oyunda hala ne bu azim aq evladı durmadan unban appral atıyon köpek herif az çimene dokun yarramın başı internette granddan başka oyunlarda var orospu çocuğu bilmiyosan yazayım dedim

Ayakavcisi

Player
Player
EVVET BU OROSPU EVLADININ KUYRUK ACİSİ BU LİSTENİN KOMPLE ANNESİNİN USTUNDEN GECİLMİS OLMASİDİR HERKES RAHAT OLSUN ANASİNİ Bİ TUR DAHA SİKİP İŞİ CÖZECEM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom