Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
67211
Players nickname
Nikos Konkreti
Suspect ID
80605
Date of violation
Apr 16, 2026
Time of violation
21:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xykKsnJZX6M&feature=youtu.be

Nikos Konkretic

!!! STOP KORUPCIJA !!!
Player
Zelim i obavezan je da mi dostavi POV kako me je ubio, kao sto i sama pravila servera nalazu.

Ubija me sumnjivo iza zida ne vidi se covek a onda i overava 1 hicem kroz beton.

P.D 1.7 1Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana

IGRAČ MORA DA DOSTAVI POV U OVAKO SUMNJIVOJ SITUACIJI!

!!! STOP KORUPCIJI !!!

Ne zelim da gleda Luka Cortes !!!

Aldin Verstappen Abraham Elkhabib

Nikos Konkretic

!!! STOP KORUPCIJA !!!
Player
Brzo da reagujete i kaznite za laganje administracije. Dostavljam prepisku gde mi i sam juce priznaje da nema nikakav POV, niti je bilo kad i bilo gde okacio POV!

KAZNITE ZA LAGANJE ADMINISTRACIJE! OBAVEZNO!!!!!!!!!!!

Nakon prve situacije di je odbijeno ja sam izbrisao pov jer smatram da nemam potrebe drzati pov nakon odbijene situacije. Abraham Elkhabib Nikola Verstappen

Lacko_Kljaic

#freevandal
Player
Prvo u obavezi si da imas i cuvas POV 48h kao i svi mi koji ucestvujemo na dogadjajima i mestima gde moras da imas POV.

A drugo kako te nije sramota, sve imamo dokumentovano lažeš ADMINISTRACIJU da si imao POV a nemas POV i molis i places kao sto se vidi u klipu.

Treba kazniti ID:80605 za laganje administracije, pored toga sto ide za POV 30dana!

Nakon prve situacije di je odbijeno ja sam izbrisao pov jer smatram da nemam potrebe drzati pov nakon odbijene situacije. Abraham Elkhabib Nikola Verstappen

luka8882

Player
Player
Prvo u obavezi si da imas i cuvas POV 48h kao i svi mi koji ucestvujemo na dogadjajima i mestima gde moras da imas POV.

A drugo kako te nije sramota, sve imamo dokumentovano lažeš ADMINISTRACIJU da si imao POV a nemas POV i molis i places kao sto se vidi u klipu.

Treba kazniti ID:80605 za laganje administracije, pored toga sto ide za POV 30dana
Placi jos malo i ti i tvoj prijatelj

luka8882

Player
Player
Brzo da reagujete i kaznite za laganje administracije. Dostavljam prepisku gde mi i sam juce priznaje da nema nikakav POV, niti je bilo kad i bilo gde okacio POV!

KAZNITE ZA LAGANJE ADMINISTRACIJE! OBAVEZNO!!!!!!!!!!!

kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeee kkmeeeeeeeeeeee

Top Bottom