Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Smekeric
Administrators nickname
Esko Bar
Date
Apr 18, 2026
Time
15:12
Proofs
...

ZEMOPANDA

Player
Player
molim vas da mi sklonete ovo zasto ste me zatvorili jer ako ja nekome u game kazem da cu mu jebat sve to se ne podrazumjeva vanjskim svijetom nego u ingame da cu svakog da ubijem ili u slicnom smislu to nema nikakve veze sa vredjanjem direktnim kao neka familija ili sta ste vi tu vec mislili da sam ja htjeo njemu da kazem...a ko prvo provociran sam ja bio sa njegove strane i ubijan tako da sam mu to uputio kao da ti jebem sve da kad izadjem ima da ga ubijam da nece moci da se sakrije od mene,zato vas molim da me otvorite jer ovo nije bilo tako misljeno kako ste vi protumacili i nista licno se stim ne smatra nego samo to da cu mu pokazati kako ce mu biti kad izadjem e to je fora bila... ja se izvinjavam draga administracijo ali ovo nije bilo nista licno upuceno liku koji je provokator broj 1 ........

ZEMOPANDA

Player
Player
to ti je ista stvar kao sto je zadnji put rekao admin meni da mogu svakom da kazem ingame da je majmun a da nesmem da mu napisem u prime chat tako da vas molim da ovo sklonete...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom