Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Jovan Hayaashi

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-4h+
5. Vaš Discord: tasske2
6. Vaše ingame ime: Jovaan Hajasi
7. Vaš ID: 5298

Dodatne informacije

1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Smatram sebe dobrim kandidatom za ovu poziciju zbog svog temperamenta smiren sam i stalozen, sto samatram da je veoma bitna osobina za lidera.

2.2 Vec dugo vremena sam igrac na projektu i stekao sam dosta iskustva kroz to igranje, te smatram da mogu uspesno da vodim jednu ovakvu organizaciju, EMS je bila prva organizacija u koju sam usao ikada te za mene EMS ima posebno mesto u odnosu na druge organizacije.

2.3 Tokom svog boravka u EMS prosao sam kroz vecinu cinova imam iskustva na svim pozicijama bilo one HC ili ne, samim tim znam vecinu procedura i obveza koje EMS mora da ispuni da bi organizacija funkcionisala normalno i uspesno.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Poboljsanje komuikacije i striktnije koriscenje kodova, chetova itd; smatram da je komukacija osnov svake dobre organizacije te samim tim ako je komuikacija losa i neprofesionalna organizacija ce biti ista.

3.2 Mislim da aktivnost svake organizacije mora biti na odredjenom nivou kako bi ona mogla da funkcionise normalno, ljude bih motivisao da rade redovnim bonusima, te bih nagradjivao najaktivnije clanove, kako bih radili sve bolje i bolje.

3.3 Smanjio bih toksicnost na minimum smatram da kolege moraju da se postuju medjusobno, ali sa obzirom na to da sukob uvek moze da nastane trebalo bi ga resiti na sto pristojniji nacin bez vredjanja izmedju dve osobe.

3.4 Povecao bih provere zdravlja te bih povecao malo vise RP u samoj organizaciji, trudio bih se da EMS bude sto je aktivniji moguci da odnosu sa drugim organizacijama budu sto bolji.
*Cinovi

30 | EMS Director
29 | Deputy Director
28 | Assistent Director
27 | Supervisor
26 | Chief of Laboratory
25 | Chief of Interventions
24 | Deputy Chief of Laboratory
23 | Deputy Chief of Interventions
22 | Health Inspector
21 | Senior Surgeon
20 | Junior Surgeon