Dobar dan postovana administracijo, poslednji put pisem unban appeal jer ne zelim da spamujem. U nadi da cete mi dati unban na mom main nalogu jer na njemu imam dosta stvari i krivo mi je da mi propadne. Reportao me igrac Elyon Prime koji je na mrtvo citovao i na jednom informalu me je ubio jer je citercina i u prime chat mi napisao "sit" te sam ja njemu odgovorio "1337 calling..." jer on koristi taj cheat. Nisam apsolutno nikakvu nameru imao da promovisem cheat vec da njemu odgovorim na njegovo sit. Iskreno bas mi je trulo da me Jay Accused (Elyon Prime) koji em sto blacklist evaida em cituje banuje za tu glupost. Krivo mi je zbog svega i ako po meni nije promovisanje citova ali bice kako vi kazete jbg. Kajem se sto sam to napisao jer ponavljam, nisam imao nameru da promovisem bilo kakav cheat. Nadam se pozitivnom odgovoru. Pozz!
Evo moje zalbe na njega gde je potvrdjeno da blacklist evaida: Approved - Blacklist Evade | 66421, 68280, 87301, 88690
Evo moje zalbe na njega gde je potvrdjeno da blacklist evaida: Approved - Blacklist Evade | 66421, 68280, 87301, 88690